Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 03 nov. 2014 10:36:10
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 3.0 < nCar < 5.0
ou 7.0 < H% < 10.0
et 0.874 < Ui < 3.43
ou nRCOOH = 33.0
et 1.0 < nHet < 8.0
ou 6.24 < Sv < 6.244
et 0.079 < X%
51.38 446 570 744
2 Floral 3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 1.141 < Ui < 3.889
ou 4.824 < Sv < 4.843
ou 11.0 < N% < 12.0
et 0.04 < X% < 0.263
ou MW = 143.2
et 18.0 < nAT < 70.0
40.58 375 476 823
3 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
4 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
5 Oily Sv < 6.009
et 38.0 < nAT
et 0.231 < X%
ou 140.25 < MW < 144.29
et 14.0 < nR=Cp < 25.0
ou Ui = 2.589
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
33.42 120 232 247
6 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
7 Ethereal 130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 2.089 < TPSA(Tot) < 2.107
et nArNHR < 3.0
ou 0.267 < X% < 0.269
et Ui < 2.502
ou 6.554 < Sv < 6.557
33.19 81 144 181
8 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou 2.843 < Ui < 2.848
et 0.103 < X% < 0.233
ou Sv = 5.657
ou nRCOOH = 36.0
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
32.85 68 152 123
9 Citrus Sv < 5.26
ou nHet = 3.0
et 10.0 < nCL < 11.0
et nR03 < 1.0
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et 26.0 < nAB < 43.0
et 21.0 < nCs < 36.0
et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.145
ou 72.0 < nR=Cp < 74.0
32.0 40 78 87
10 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
11 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
12 Woody N% < 2.0
ou 3.016 < Ui < 3.108
et X% < 0.083
ou 33.0 < nCs < 34.0
et 129.18 < MW < 266.47
et 3.0 < nArOH < 4.0
et 13.0 < nOHs < 25.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
et 10.0 < nCL
28.22 127 223 354
13 Balsamic
et Floral
13.0 < nHet
et 4.0 < nCrt
ou 2.353 < Ui < 2.356
ou 2.535 < TPSA(Tot) < 2.551
et 27.0 < nAT < 40.0
ou MW = 136.21
ou nR=Cp = 48.0
et 22.0 < nO < 40.0
et 0.063 < X% < 0.225
28.0 28 73 55
14 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 11.441 < Sv
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 0.041 < X% < 0.273
ou nAB = 44.0
ou 4.0 < nArCOOR < 5.0
et 56.07 < MW < 267.54
et nOHs < 26.0
27.43 313 357 1097
15 Fatty 4.765 < Sv < 5.61
et 0.208 < X% < 0.283
et nArOH = 4.0
ou MW = 156.25
ou 3.361 < TPSA(Tot) < 3.398
et nArNHR < 3.0
ou 51.0 < nO < 52.0
et nHet < 2.0
27.27 57 113 153
16 Herbaceous 144.29 < MW < 249.39
et 3.0 < nCar < 5.0
et 5.0 < nArOH
ou H% = 11.0
et 5.324 < Sv < 11.263
ou 53.0 < nR=Cp < 63.0
et 1.0 < nHet < 10.0
et 0.561 < Ui < 3.503
ou N% = 12.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
27.11 260 356 863
17 Rose 15.0 < H% < 29.0
et 5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
ou MW = 170.33
ou 5.127 < Sv < 5.13
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT
et 18.0 < nCs < 45.0
26.07 103 176 322
18 Caramelic 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 6.009 < Sv < 11.622
et 6.0 < nCL < 11.0
et 7.0 < H% < 13.0
ou MW = 182.24
25.6 21 55 48
19 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
ou nR=Cp = 39.0
et 0.182 < X% < 0.28
et nR03 = 2.0
et nArNHR < 3.0
et 0.485 < TPSA(Tot) < 3.115
25.47 27 56 77
20 Winey 8.0 < N% < 15.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 1.0 < nHet < 4.0
et 2.0 < nR03 < 7.0
ou 146.16 < MW < 146.21
et 0.12 < X% < 0.302
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 19.0 < nR=Cp < 124.0
et 15.0 < nRCOOH < 30.0
25.36 69 114 227
21 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
ou Sv = 5.241
et 11.0 < nCL
et 14.0 < nOHs < 21.0
ou 1.859 < Ui < 1.867
24.72 67 133 205
22 Gassy 12.0 < nO < 30.0
et nR03 < 0.0
ou 2.244 < Ui < 2.248
et 5.0 < nCL < 10.0
ou 32.05 < MW < 72.12
et N% < 5.0
et nOxolanes = 4.0
23.07 21 47 65

Qualités

Ethereal Apple Pineapple Gassy Balsamic Caramelic Fruity Rose Floral Green Fatty Citrus Minty Waxy Winey Camphor Oily Woody Musk Spicy Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations