Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 03 nov. 2014 10:36:26
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 3.0 < nCar < 5.0
ou 7.0 < H% < 10.0
et 0.874 < Ui < 3.43
ou nRCOOH = 33.0
et 1.0 < nHet < 8.0
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou nCs = 12.0
et 0.077 < X%
ou 23.0 < nC < 24.0
51.69 458 570 774
2 Floral 3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 1.141 < Ui < 3.889
ou 4.824 < Sv < 4.843
ou 11.0 < N% < 12.0
et 0.04 < X% < 0.263
ou MW = 143.2
et 18.0 < nAT < 70.0
40.58 375 476 823
3 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
4 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
5 Ethereal nCL < 6.0
et H% < 7.5
et 1.0 < nCq
ou 116.13 < MW < 118.15
ou Sv = 5.661
ou 0.759 < TPSA(Tot) < 0.808
et nAT < 26.0
et nArCOOR < 11.0
ou X% = 0.217
et nR=Cp < 25.0
et nArNHR < 3.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
et nHet < 2.0
34.14 70 144 131
6 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou Sv = 5.657
ou 2.843 < Ui < 2.848
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et nArOH = 5.0
ou 0.056 < X% < 0.057
ou 49.0 < nCs < 50.0
et 12.0 < H% < 29.0
et 15.0 < nOHs < 17.0
33.8 71 152 129
7 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou Sv = 5.657
ou nRCOOH = 36.0
ou 2.843 < Ui < 2.848
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et nArOH = 5.0
ou 0.056 < X% < 0.057
et 21.0 < nCs
et 15.0 < nOHs < 17.0
33.8 71 152 129
8 Oily Sv < 6.009
et 38.0 < nAT
et 0.231 < X%
ou 140.25 < MW < 144.29
et 14.0 < nR=Cp < 25.0
ou Ui = 2.589
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
33.42 120 232 247
9 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
10 Citrus Sv < 5.26
ou nHet = 3.0
et 10.0 < nCL < 11.0
et nR03 < 1.0
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et 26.0 < nAB < 43.0
et 21.0 < nCs < 36.0
et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.145
ou 72.0 < nR=Cp < 74.0
32.0 40 78 87
11 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
12 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
13 Woody N% < 2.0
ou 3.016 < Ui < 3.108
et X% < 0.083
ou 33.0 < nCs < 34.0
et 129.18 < MW < 266.47
et 3.0 < nArOH < 4.0
et 13.0 < nOHs < 25.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
et 19.0 < nO
et 10.0 < nCL
28.44 126 223 346
14 Woody N% < 2.0
ou 3.016 < Ui < 3.108
et X% < 0.083
ou 33.0 < nCs < 34.0
et 129.18 < MW < 266.47
et 10.0 < nCL
et 3.0 < nArOH < 4.0
et 13.0 < nOHs < 25.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
et 19.0 < nO
28.44 126 223 346
15 Balsamic
et Floral
13.0 < nHet
et 4.0 < nCrt
ou 2.353 < Ui < 2.356
ou 2.535 < TPSA(Tot) < 2.551
et 27.0 < nAT < 40.0
ou MW = 136.21
ou nR=Cp = 48.0
et 22.0 < nO < 40.0
et 0.063 < X% < 0.225
28.0 28 73 55
16 Herbaceous 144.29 < MW < 249.39
et 3.0 < nCar < 5.0
et 5.0 < nArOH
ou H% = 11.0
et 5.324 < Sv < 11.263
ou 53.0 < nR=Cp < 63.0
et 1.0 < nHet < 10.0
et 0.561 < Ui < 3.503
ou nBT < 0.0
ou N% = 12.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 16.0 < nCs
ou 2.0 < nR05
et 18.0 < nAT < 81.0
27.84 269 356 879
17 Green 5.0 < H% < 23.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou 11.441 < Sv
ou 53.0 < nAT < 54.0
et 0.041 < X% < 0.273
ou nAB = 44.0
ou 4.0 < nArCOOR < 5.0
et 56.07 < MW < 267.54
et nOHs < 26.0
27.43 313 357 1097
18 Fatty 4.765 < Sv < 5.61
et 0.208 < X% < 0.283
et nArOH = 4.0
ou MW = 156.25
ou 3.361 < TPSA(Tot) < 3.398
et nArNHR < 3.0
ou 51.0 < nO < 52.0
et nHet < 2.0
27.27 57 113 153
19 Rose 15.0 < H% < 29.0
et 5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
ou MW = 170.33
ou 5.127 < Sv < 5.13
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT
et 18.0 < nCs < 45.0
et 12.0 < nOHs
26.27 103 176 319
20 Caramelic 15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 6.009 < Sv < 11.622
et 6.0 < nCL < 11.0
et 7.0 < H% < 13.0
ou MW = 182.24
25.6 21 55 48
21 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
ou nR=Cp = 39.0
et 0.182 < X% < 0.28
et nR03 = 2.0
et nArNHR < 3.0
et 0.485 < TPSA(Tot) < 3.115
25.47 27 56 77
22 Winey 8.0 < N% < 15.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 1.0 < nHet < 4.0
et 2.0 < nR03 < 7.0
ou 146.16 < MW < 146.21
et 0.12 < X% < 0.302
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 19.0 < nR=Cp < 124.0
et 15.0 < nRCOOH < 30.0
25.36 69 114 227
23 Spicy 150.14 < MW < 196.32
et 2.0 < nHet < 11.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 0.32 < TPSA(Tot) < 2.212
ou Sv = 5.241
et 11.0 < nCL
et 14.0 < nOHs < 21.0
ou 1.859 < Ui < 1.867
24.72 67 133 205
24 Gassy 12.0 < nO < 30.0
et nR03 < 0.0
ou 2.244 < Ui < 2.248
et 5.0 < nCL < 10.0
ou 32.05 < MW < 72.12
et N% < 5.0
et nOxolanes = 4.0
23.07 21 47 65

Qualités

Ethereal Apple Pineapple Gassy Balsamic Caramelic Fruity Rose Floral Green Fatty Citrus Minty Waxy Winey Camphor Oily Woody Musk Spicy Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations