Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:15:27
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
61.55 879 1022 1285
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 10.0 < nCs < 37.0
et 0.245 < Ui < 3.465
56.02 758 980 1131
3 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
55.97 684 894 1012
4 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
4.939 < Sv < 8.408
et 7.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.174 < Ui < 3.523
54.48 687 861 1087
5 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et nCL < 17.0
et 13.0 < nR=Cp < 84.0
et 1.055 < Ui < 3.471
51.94 693 943 1084
6 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
5.131 < Sv < 8.597
et 1.0 < nCsp2
et 2.0 < nR03 < 8.0
49.29 594 875 924
7 Ethereal
ou Floral
ou Herbaceous
ou Leafy
2.0 < N% < 13.0
et 0.083 < X% < 0.304
et 1.0 < nR03 < 3.0
48.93 667 906 1124
8 Fruity 1.0 < nHet < 3.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
46.76 492 570 974
9 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
0.04 < X% < 0.212 44.86 586 837 1055
10 Ethereal
ou Floral
ou Leafy
ou Winey
20.0 < nAB < 66.0
et 0.083 < X% < 0.304
et 1.252 < Ui
43.86 568 735 1128
11 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
17.0 < nAT < 62.0
et 1.0 < nHet < 15.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 14.0 < nOHs
43.71 577 675 1222
12 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Winey
116.13 < MW
et 0.048 < X% < 0.304
et 14.0 < nR=Cp < 69.0
et 1.077 < Ui < 3.889
43.52 571 749 1134
13 Floral
ou Medicinal
ou Minty
ou Winey
15.0 < nO < 48.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 12.0 < nOHs < 31.0
et 0.73 < Ui < 3.669
43.24 602 672 1322
14 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
nAT < 50.0
et 2.0 < N% < 12.0
et nR=Cp < 77.0
et Ui < 3.297
42.26 549 653 1195
15 Camphor
ou Floral
ou Root
ou Winey
16.0 < nO < 48.0
et 18.0 < nCs
et 3.0 < nCar < 7.0
et 0.245 < Ui < 3.669
41.82 591 649 1355
16 Floral
ou Minty
ou Piney
ou Winey
22.0 < nAT < 62.0
et 7.0 < nSH
et 3.0 < nPyridines
et 1.055 < Ui
41.07 529 663 1154
17 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275 40.87 533 660 1177
18 Fruity
ou Rose
ou Woody
10.0 < H% < 26.0
et 19.0 < nR=Cp < 124.0
et 2.593 < Ui < 3.521
40.49 456 863 719
19 Ethereal
ou Green
ou Pineapple
ou Spicy
MW < 254.46
et 5.0 < H% < 23.0
et 0.037 < X% < 0.308
et 0.94 < Ui < 3.301
40.16 529 638 1208
20 Floral
ou Medicinal
ou Piney
ou Winey
16.0 < nO < 54.0
et 13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.302
et 1.0 < nCsp2
39.66 430 637 877
21 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
22 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
132.17 < MW < 244.37
et 11.0 < nCL < 17.0
et H% < 23.0
38.07 450 678 954
23 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et 8.5 < H% < 36.0
et X% < 0.261
38.06 373 565 788
24 Camphor
ou Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.295 < Sv
et X% < 0.229
et 5.0 < nR=Cp < 69.0
et 4.0 < nArNHR
37.96 399 625 825
25 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
160.18 < MW
et 16.5 < H% < 30.0
33.64 402 999 598
26 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
33.33 27 66 42
27 Ethereal
ou Sour
32.05 < MW < 134.2
et nCL < 8.0
et nHet < 2.0
et Ui < 2.073
32.97 93 169 206
28 Oily Sv < 6.009
et 0.231 < X% < 0.31
et 28.0 < nR=Cp
ou 140.25 < MW < 143.2
31.0 124 232 292
29 Ethereal 130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
30.76 80 144 196
30 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
31 Jasmin
ou Rose
ou Vanilin
ou Woody
18.0 < nAB
et X% < 0.225
et 20.0 < nCs < 45.0
et 4.0 < nArNHR
29.64 273 438 756
32 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
29.47 28 71 52
33 Ethereal
ou Fatty
0.083 < X% < 0.288
et nArOH = 4.0
29.06 118 254 270
34 Citrus nCL = 10.0
et nR03 < 1.0
et 0.713 < TPSA(Tot) < 2.124
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
27.5 33 78 75
35 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
27.23 64 152 147
36 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
37 Caramelic
ou Metallic
ou Woody
10.0 < H% < 25.0
et X% < 0.083
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
et 5.0 < nArOH
25.4 125 298 319
38 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.0 66 113 217
39 Coco
ou Mimosa
ou Plum
ou Rose
5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
et 2.004 < TPSA(Tot) < 3.411
24.53 118 216 383
40 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Woody
N% < 2.0
et nR=Cp < 46.0
24.21 208 546 521
41 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nAB < 28.0
et nR03 = 3.0
et TPSA(Tot) < 2.266
24.18 37 99 91
42 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
24.12 62 147 172
43 Lillac
ou Metallic
ou Spicy
6.01 < Sv < 7.748
et 0.037 < X% < 0.15
et 22.0 < nCs < 32.0
et 1.458 < Ui < 2.957
24.06 77 171 226
44 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
45 Winey 8.0 < N% < 15.0
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 0.238 < X% < 0.302
et 2.0 < nR03 < 7.0
21.98 51 114 169
46 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
20.23 17 47 54

Qualités

Balsamic Leafy Lillac Plum Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Mushroom Coco Jasmin Fatty Rose Citrus Minty Vanilin Piney Pineapple Root Gassy Musk Ethereal Brandy Winey Metallic Floral Earthy Orris Spicy Green Mimosa Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations