# | Qualités | Propriétés physico-chimiques | Score (en %) | Support | Support qualités | Support propriétés | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Fruity ou Herbaceous ou Waxy ou Woody |
3.0 < N% < 13.0 et 0.071 < X% < 0.302 et 1.008 < Ui < 3.517 |
56.28 | 752 | 1022 | 1066 | |
2 | Fruity ou Herbaceous ou Vanilin ou Waxy |
0.114 < X% < 0.314 et 1.0 < nR03 et 0.874 < Ui < 3.551 |
55.97 | 684 | 894 | 1012 | |
3 | Fruity ou Musk ou Spicy ou Woody |
5.131 < Sv < 8.597 et 1.0 < nCsp2 et 2.0 < nR03 < 8.0 |
49.29 | 594 | 875 | 924 |
Code | Description | Catégorie | Sous-catégorie | |
---|---|---|---|---|
nR03 | number of 3-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors | |
Sv | sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) | Constitutional indices | Basic descriptors | |
X% | percentage of halogen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCsp2 | number of sp2 hybridized Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
N% | percentage of N atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
Ui | unsaturation index | Molecular properties | Basic descriptors |