Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:24:32
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
61.55 879 1022 1285
2 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
4.94 < Sv < 8.424
et 1.0 < nCsp2
58.79 852 980 1321
3 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
55.97 684 894 1012
4 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
4.939 < Sv < 8.408
et 7.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
et 1.174 < Ui < 3.523
54.48 687 861 1087
5 Camphor
ou Fatty
ou Fruity
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et nCL < 17.0
et 13.0 < nR=Cp < 84.0
et 1.055 < Ui < 3.471
51.94 693 943 1084
6 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
et 14.0 < nCs < 45.0
et 1.014 < Ui < 3.551
51.78 667 889 1066
7 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
0.038 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
et 1.014 < Ui < 4.052
50.53 611 931 889
8 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
5.131 < Sv < 8.597
et 1.0 < nCsp2
et 2.0 < nR03 < 8.0
49.29 594 875 924
9 Fruity 7.0 < nHet < 8.0
ou nArNHR = 3.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
46.66 434 570 794
10 Earthy
ou Ethereal
ou Floral
ou Woody
0.04 < X% < 0.212 44.86 586 837 1055
11 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
nAT < 50.0
et 2.0 < N% < 12.0
et nR=Cp < 77.0
et Ui < 3.297
42.26 549 653 1195
12 Floral
ou Minty
ou Piney
ou Winey
22.0 < nAT < 62.0
et 7.0 < nSH
et 3.0 < nPyridines
et 1.055 < Ui
41.07 529 663 1154
13 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275 40.87 533 660 1177
14 Fruity
ou Rose
ou Woody
10.0 < H% < 26.0
et 19.0 < nR=Cp < 124.0
et 2.593 < Ui < 3.521
40.49 456 863 719
15 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
152.26 < MW < 160.23
et 5.101 < Sv < 9.275
et 15.0 < nO < 55.0
et 5.0 < nOxolanes
40.48 468 675 949
16 Ethereal
ou Green
ou Pineapple
ou Spicy
MW < 254.46
et 5.0 < H% < 23.0
et 0.037 < X% < 0.308
et 0.94 < Ui < 3.301
40.16 529 638 1208
17 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
18 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
ou Woody
132.17 < MW < 244.37
et 11.0 < nCL < 17.0
et H% < 23.0
38.07 450 678 954
19 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.283 < Sv
et 3.0 < nHet < 15.0
et 8.5 < H% < 36.0
et X% < 0.261
38.06 373 565 788
20 Floral 3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
et 1.141 < Ui < 3.889
37.85 388 476 937
21 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
34.61 27 63 42
22 Balsamic
ou Fruity
ou Oily
ou Woody
160.18 < MW
et 16.5 < H% < 30.0
33.64 402 999 598
23 Ethereal
ou Sour
et Floral
32.05 < MW < 134.2
et nAT < 27.0
et nCL < 8.0
et nHet < 2.0
33.45 91 161 202
24 Ethereal
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
31.22 79 136 196
25 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
31.11 126 232 299
26 Balsamic
ou Oily
ou Winey
ou Woody
16.5 < H% 29.98 293 652 618
27 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
28 Jasmin
ou Rose
ou Vanilin
ou Woody
20.0 < nAT
et X% < 0.225
et 1.0 < nCar < 2.0
et 4.0 < nArNHR
29.63 278 438 778
29 Minty X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
29.47 28 71 52
30 Ethereal
ou Fatty
0.083 < X% < 0.288
et nArOH = 4.0
29.06 118 254 270
31 Balsamic 8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
27.23 64 152 147
32 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
33 Woody X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou H% = 15.5
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
25.59 129 223 410
34 Fatty 4.765 < Sv < 5.832
et 0.241 < X% < 0.31
ou MW = 112.19
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
25.0 66 113 217
35 Lillac
ou Metallic
ou Spicy
ou Violet
nHet = 1.0
et 0.037 < X% < 0.15
et 22.0 < nCs < 32.0
et 2.229 < TPSA(Tot) < 2.73
24.55 97 183 309
36 Coco
ou Mimosa
ou Plum
ou Rose
5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
et 2.004 < TPSA(Tot) < 3.411
24.53 118 216 383
37 Balsamic
ou Caramelic
ou Ethereal
ou Woody
N% < 2.0
et nR=Cp < 46.0
24.21 208 546 521
38 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
6.092 < Sv < 8.408
et 15.0 < nAB < 28.0
et nR03 = 3.0
et TPSA(Tot) < 2.266
24.18 37 99 91
39 Mushroom
ou Orris
ou Winey
1.0 < nHet < 4.0
et 0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
24.12 62 147 172
40 Citrus Sv < 5.26
et H% < 16.0
et 21.0 < nCs < 24.0
ou nAT = 49.0
23.3 31 78 86
41 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
42 Winey 8.0 < N% < 15.0
ou 1.797 < TPSA(Tot) < 1.98
et 0.238 < X% < 0.302
et 2.0 < nR03 < 7.0
21.98 51 114 169
43 Gassy Sv = 5.926
ou nR03 < 0.0
et 12.0 < nO < 25.0
et 11.0 < nCs < 22.0
20.23 17 47 54

Qualités

Violet Balsamic Leafy Lillac Plum Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Mushroom Coco Jasmin Fatty Flora Rose Citrus Minty Vanilin Piney Pineapple Gassy Musk Ethereal Brandy Winey Metallic Floral Earthy Orris Spicy Green Fruit Mimosa Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations