Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 10:36:07
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Berry
ou Ethereal
ou Fruity
ou Sour
Sv < 5.32
ou 10.0 < nCL < 18.0
ou 4.0 < nArNHR
ou 2.064 < TPSA(Tot) < 2.107
70.71 1106 1234 1436
2 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp < 218.0
ou 81.13 < MW < 86.15
ou 1.014 < Ui < 2.585
63.02 953 1022 1443
3 Fruity
ou Oily
ou Spicy
ou Woody
9.0 < H% < 24.0
et 19.0 < nR=Cp
ou 32.05 < MW < 305.46
ou 1.27 < Ui < 2.462
60.8 895 980 1387
4 Fruity
ou Minty
ou Oily
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
ou 6.0 < nAT < 44.0
59.67 879 957 1395
5 Fruity
ou Oily
ou Vanilin
ou Woody
4.74 < Sv < 6.276
ou 2.0 < nR03
et nHet < 8.0
et nCrt = 3.0
59.11 879 931 1435
6 Camphor
ou Citrus
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
et 8.0 < nArCOOR < 23.0
57.41 825 932 1330
7 Fruity
ou Herbaceous
ou Vanilin
ou Waxy
19.0 < nAB < 21.0
ou 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nR03
et 0.874 < Ui < 3.551
57.32 720 894 1082
8 Fruity
ou Musk
ou Spicy
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.0 < nCsp2
ou 22.0 < nCs < 24.0
55.5 812 875 1400
9 Citrus
ou Fruity
ou Leafy
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 7.0 < H% < 12.5
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
55.25 736 861 1207
10 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
ou Woody
3.0 < N%
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.083
et 1.014 < Ui < 4.052
55.09 784 889 1318
11 Fruity
ou Nut
ou Spicy
ou Waxy
5.384 < Sv < 7.409
ou 10.0 < N%
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 0.071 < X%
49.19 614 758 1104
12 Fruity
ou Metallic
ou Oily
ou Woody
4.0 < N% < 11.0
ou nArNHR < 3.0
ou 3.032 < Ui < 3.177
et 4.74 < Sv < 6.241
46.42 585 926 919
13 Almond
ou Camphor
ou Floral
ou Oily
X% < 0.133
ou 17.0 < nOHs < 30.0
et 9.0 < H%
ou 4.779 < Sv < 5.32
46.17 658 738 1345
14 Creamy
ou Ethereal
ou Floral
ou Oily
2.0 < N% < 4.0
ou nR=Ct = 3.0
ou nArOH = 4.0
ou 1.141 < Ui < 1.671
45.96 650 802 1262
15 Earthy
ou Floral
ou Medicinal
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 9.0 < nCL < 11.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
44.54 633 675 1379
16 Fruity
ou Phenolic
ou Rose
ou Woody
nR03 = 1.0
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
et 20.0 < nAT < 62.0
et 11.0 < nR=Cp < 106.0
43.72 540 883 892
17 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
ou Nut
32.05 < MW < 122.23
ou 2.0 < N% < 12.0
et 3.299 < Ui < 3.848
ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256
43.13 597 653 1328
18 Ethereal
ou Green
ou Honey
ou Spicy
nO = 40.0
ou nCL < 5.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
41.14 597 648 1400
19 Anisic
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
32.05 < MW < 132.13
ou 1.859 < Ui < 2.415
ou 0.229 < TPSA(Tot) < 2.854
et 0.037 < X% < 0.28
40.83 526 624 1190
20 Caramelic
ou Floral
ou Minty
ou Nut
4.787 < Sv < 5.059
ou 31.0 < nAT
ou 3.0 < nHet < 15.0
ou nR=Cp = 10.0
40.44 586 629 1406
21 Caramelic
ou Ethereal
ou Oily
ou Woody
nBT < 0.0
ou 1.0 < nHet < 5.0
ou X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
39.28 530 621 1258
22 Berry
ou Ethereal
ou Fatty
ou Herbaceous
140.15 < MW < 242.29
ou 0.241 < X% < 0.31
ou nHAcc = 4.0
ou 2.161 < Ui < 2.53
39.27 584 622 1449
23 Camphor
ou Ethereal
ou Green
ou Spicy
4.772 < Sv < 6.71
ou nCIC = 1.0
ou 1.0 < nR05
et nHet < 8.0
38.82 537 656 1264
24 Camphor
ou Ethereal
ou Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
et H% < 17.0
ou 2.687 < TPSA(Tot) < 2.799
38.2 426 561 980
25 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
26 Ethereal
ou Green
ou Orange
ou Pear
22.0 < nAT < 41.0
ou 8.0 < N% < 10.0
et 0.063 < X% < 0.273
ou nCL < 6.0
37.16 443 532 1103
27 Ethereal
ou Oily
ou Pear
nC < 7.0
ou 0.182 < X%
et 3.0 < nHet < 10.0
36.38 254 388 564
28 Berry
ou Ethereal
ou Herbaceous
ou Peachy
5.13 < Sv < 8.754
et nR03 = 2.0
ou nO < 29.0
ou 2.54 < TPSA(Tot) < 2.848
34.43 502 536 1424
29 Camphor
ou Ethereal
ou Fatty
ou Smoky
152.26 < MW < 156.3
ou H% < 10.0
ou 0.241 < X% < 0.31
et nHet < 5.0
34.37 243 325 625
30 Balsamic
ou Green
ou Hay
ou Medicinal
5.0 < nHet < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 37.0
ou 5.13 < Sv < 5.343
ou nCsp2 = 1.0
34.11 480 548 1339
31 Phenolic
ou Rose
ou Winey
ou Woody
4.358 < Sv < 5.357
ou 6.0 < nHet < 7.0
ou 2.85 < Ui < 3.394
et 121.2 < MW < 284.44
34.0 373 512 958
32 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou H% < 8.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
33.82 92 161 203
33 Apricot
ou Berry
ou Herbaceous
ou Waxy
5.0 < N% < 13.0
ou 17.0 < nR=Cp < 30.0
et 0.036 < X% < 0.279
et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.209
32.4 349 479 947
34 Ethereal
ou Smoky
ou Sour
et Floral
H% < 7.5
et nArNO2 = 1.0
ou 130.16 < MW < 130.21
ou 14.0 < nCs < 16.0
31.95 85 169 182
35 Oily
ou Pear
ou Tea
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
31.9 134 270 284
36 Herbaceous
ou Lilly
ou Pineapple
ou Waxy
116.18 < MW < 242.29
et 4.0 < N% < 8.0
ou 15.0 < nR=Cp < 24.0
ou 2.567 < TPSA(Tot) < 3.175
31.68 396 482 1164
37 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
38 Ethereal
ou Sour
ou Vanilin
et Floral
19.0 < nAB < 22.0
ou 1.0 < nCq
et H% < 11.0
ou MW = 130.21
28.85 86 173 211
39 Ethereal
ou Sour
ou Vanilin
et Floral
19.0 < nAB < 22.0
ou 1.0 < nCq
et H% < 11.0
ou Sv = 5.661
28.85 86 173 211
40 Musk
ou Orange-blossom
ou Rose
ou Spicy
6.01 < Sv < 6.072
ou 39.0 < nAT < 49.0
ou 44.0 < nO < 52.0
ou 7.0 < nHet
28.74 286 376 905
41 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
28.51 71 163 157
42 Minty
ou Vanilin
et Fruity
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
28.36 40 84 97
43 Honey
ou Jasmin
ou Plum
ou Woody
4.0 < nHet < 8.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
ou 0.086 < X% < 0.311
et 2.0 < nCL < 9.0
27.85 229 325 726
44 Honey
ou Jasmin
ou Plum
ou Woody
4.0 < nHet < 8.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
ou 0.086 < X% < 0.311
et 5.0 < nCs < 20.0
27.85 229 325 726
45 Animal
ou Camphor
ou Hay
et Fruity
134.24 < MW < 136.16
ou X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 1.953 < Ui < 1.959
27.66 57 123 140
46 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et Sv < 5.639
et TPSA(Tot) < 0.348
27.53 19 63 25
47 Camphor
et Fruity
152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et nR03 = 1.0
et TPSA(Tot) < 0.348
27.53 19 63 25
48 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
26.19 22 52 54
49 Brandy
ou Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
25.32 39 99 94
50 Banana
ou Brandy
ou Nut
ou Waxy
4.76 < Sv < 4.798
ou nHet = 1.0
et 0.233 < X%
ou 2.21 < Ui < 2.221
24.64 69 158 191
51 Mushroom
ou Orris
ou Winey
0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
ou 4.898 < Sv < 4.908
24.44 66 147 189
52 Gassy
ou Medicinal
ou Tobacco
et Fruity
Ui < 1.709
ou 0.59 < TPSA(Tot) < 0.868
et 5.0 < nO < 25.0
et X% < 0.105
23.37 61 110 212
53 Buterry
ou Camphor
ou Gassy
ou Pineapple
152.26 < MW < 156.3
ou 4.0 < nCL < 9.0
et 3.0 < nHet < 8.0
et TPSA(Tot) < 1.673
23.3 96 192 316
54 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et 1.962 < Ui < 3.203
23.0 23 56 67
55 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
23.0 23 57 66
56 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006
ou MW = 136.26
22.31 27 78 70
57 Almond
ou Hay
ou Hyacinth
ou Medicinal
6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.136
et 0.396 < Ui < 2.181
ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014
22.27 51 118 162
58 Almond
ou Animal
ou Earthy
ou Medicinal
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nHet < 12.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
21.81 77 199 231
59 Animal
ou Hay
ou Medicinal
ou Piney
X% < 0.088
et 4.0 < nArNHR
et 1.105 < TPSA(Tot) < 3.142
ou 3.656 < Ui < 3.691
21.68 67 143 233
60 Gassy
ou Peperry
et Fruity
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.043 < Ui < 2.059
20.86 24 58 81
61 Ambre
ou Honey
ou Oily
ou Woody
6.795 < Sv < 6.884
ou nBT < 0.0
ou 39.0 < nO < 46.0
et 20.0 < nR=Cp < 95.0
19.93 127 523 241
62 Ambre
ou Honey
8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
16.66 28 93 103
63 Ambre
ou Honey
8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou 79.0 < nR=Cp < 87.0
et 25.0 < nAB < 47.0
16.66 27 93 96
64 Apricot
ou Leafy
ou Pear
11.0 < N% < 13.0
ou 0.185 < X% < 0.209
et 5.159 < Sv < 6.104
ou 2.484 < TPSA(Tot) < 2.527
16.66 42 115 179

Qualités

Hay Banana Apricot Balsamic Leafy Lillac Honey Plum Apple Waxy Fruity Smoky Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Mushroom Peachy Jasmin Flora Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Peperry Musk Ethereal Brandy Winey Ambre Tea Mossy Metallic Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Orris Spicy Green Phenolic Hyacinth Fruit Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
nR=Ct number of aliphatic tertiary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCq number of total quaternary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nCIC number of rings (cyclomatic number) Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations