# | Qualités | Propriétés physico-chimiques | Score (en %) | Support | Support qualités | Support propriétés | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Berry ou Ethereal ou ou Sour |
Sv < 5.32 ou 10.0 < nCL < 18.0 ou 4.0 < nArNHR ou 2.064 < TPSA(Tot) < 2.107 |
70.71 | 1106 | 1234 | 1436 | |
2 | Fruity ou Herbaceous ou Waxy ou Woody |
9.0 < H% < 24.0 et 19.0 < nR=Cp < 218.0 ou 81.13 < MW < 86.15 ou 1.014 < Ui < 2.585 |
63.02 | 953 | 1022 | 1443 | |
3 | Fruity ou Oily ou Spicy ou Woody |
9.0 < H% < 24.0 et 19.0 < nR=Cp ou 32.05 < MW < 305.46 ou 1.27 < Ui < 2.462 |
60.8 | 895 | 980 | 1387 | |
4 | Fruity ou Minty ou Oily ou Woody |
150.24 < MW < 236.39 ou nArNHR = 3.0 et 12.0 < nCs < 37.0 ou 6.0 < nAT < 44.0 |
59.67 | 879 | 957 | 1395 | |
5 | Fruity ou Oily ou Vanilin ou Woody |
4.74 < Sv < 6.276 ou 2.0 < nR03 et nHet < 8.0 et nCrt = 3.0 |
59.11 | 879 | 931 | 1435 | |
6 | Camphor ou Citrus ou Fruity ou Herbaceous |
136.26 < MW < 158.22 ou 12.0 < nCL < 17.0 ou nArNHR < 3.0 et 8.0 < nArCOOR < 23.0 |
57.41 | 825 | 932 | 1330 | |
7 | Fruity ou Herbaceous ou Vanilin ou Waxy |
19.0 < nAB < 21.0 ou 0.114 < X% < 0.314 et 1.0 < nR03 et 0.874 < Ui < 3.551 |
57.32 | 720 | 894 | 1082 | |
8 | Fruity ou Musk ou Spicy ou Woody |
4.96 < Sv < 6.241 ou 2.0 < nR03 < 8.0 et 1.0 < nCsp2 ou 22.0 < nCs < 24.0 |
55.5 | 812 | 875 | 1400 | |
9 | Citrus ou Fruity ou Leafy ou Woody |
1.0 < nArCO < 2.0 et 2.099 < Ui < 3.43 ou 7.0 < H% < 12.5 et 11.0 < nR=Cp < 91.0 |
55.25 | 736 | 861 | 1207 | |
10 | Fruity ou Spicy ou Waxy ou Woody |
3.0 < N% et 1.0 < nR03 ou 0.021 < X% < 0.083 et 1.014 < Ui < 4.052 |
55.09 | 784 | 889 | 1318 | |
11 | Fruity ou Nut ou Spicy ou Waxy |
5.384 < Sv < 7.409 ou 10.0 < N% ou 24.0 < nCs < 26.0 et 0.071 < X% |
49.19 | 614 | 758 | 1104 | |
12 | Fruity ou Metallic ou Oily ou Woody |
4.0 < N% < 11.0 ou nArNHR < 3.0 ou 3.032 < Ui < 3.177 et 4.74 < Sv < 6.241 |
46.42 | 585 | 926 | 919 | |
13 | Almond ou Camphor ou Floral ou Oily |
X% < 0.133 ou 17.0 < nOHs < 30.0 et 9.0 < H% ou 4.779 < Sv < 5.32 |
46.17 | 658 | 738 | 1345 | |
14 | Creamy ou Ethereal ou Floral ou Oily |
2.0 < N% < 4.0 ou nR=Ct = 3.0 ou nArOH = 4.0 ou 1.141 < Ui < 1.671 |
45.96 | 650 | 802 | 1262 | |
15 | Earthy ou Floral ou Medicinal ou Winey |
4.787 < Sv < 5.127 ou 9.0 < nCL < 11.0 ou 5.0 < nOxolanes et 17.0 < nAT < 62.0 |
44.54 | 633 | 675 | 1379 | |
16 | Fruity ou Phenolic ou Rose ou Woody |
nR03 = 1.0 ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24 et 20.0 < nAT < 62.0 et 11.0 < nR=Cp < 106.0 |
43.72 | 540 | 883 | 892 | |
17 | Balsamic ou Ethereal ou Green ou Nut |
32.05 < MW < 122.23 ou 2.0 < N% < 12.0 et 3.299 < Ui < 3.848 ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256 |
43.13 | 597 | 653 | 1328 | |
18 | Ethereal ou Green ou Honey ou Spicy |
nO = 40.0 ou nCL < 5.0 ou 3.0 < N% < 10.0 ou 0.037 < X% < 0.15 |
41.14 | 597 | 648 | 1400 | |
19 | Anisic ou Ethereal ou Green ou Spicy |
32.05 < MW < 132.13 ou 1.859 < Ui < 2.415 ou 0.229 < TPSA(Tot) < 2.854 et 0.037 < X% < 0.28 |
40.83 | 526 | 624 | 1190 | |
20 | Caramelic ou Floral ou Minty ou Nut |
4.787 < Sv < 5.059 ou 31.0 < nAT ou 3.0 < nHet < 15.0 ou nR=Cp = 10.0 |
40.44 | 586 | 629 | 1406 | |
21 | Caramelic ou Ethereal ou Oily ou Woody |
nBT < 0.0 ou 1.0 < nHet < 5.0 ou X% < 0.083 ou nR03 = 3.0 |
39.28 | 530 | 621 | 1258 | |
22 | Berry ou Ethereal ou Fatty ou Herbaceous |
140.15 < MW < 242.29 ou 0.241 < X% < 0.31 ou nHAcc = 4.0 ou 2.161 < Ui < 2.53 |
39.27 | 584 | 622 | 1449 | |
23 | Camphor ou Ethereal ou Green ou Spicy |
4.772 < Sv < 6.71 ou nCIC = 1.0 ou 1.0 < nR05 et nHet < 8.0 |
38.82 | 537 | 656 | 1264 | |
24 | Camphor ou Ethereal ou Green ou Tarry |
5.135 < Sv < 6.71 ou nCsp2 < 0.0 et H% < 17.0 ou 2.687 < TPSA(Tot) < 2.799 |
38.2 | 426 | 561 | 980 | |
25 | Musk | X% < 0.103 et 3.593 < Ui < 3.737 ou nHet = 10.0 et 35.0 < nO < 50.0 |
38.18 | 21 | 52 | 24 | |
26 | Ethereal ou Green ou Orange ou Pear |
22.0 < nAT < 41.0 ou 8.0 < N% < 10.0 et 0.063 < X% < 0.273 ou nCL < 6.0 |
37.16 | 443 | 532 | 1103 | |
27 | Ethereal ou Oily ou Pear |
nC < 7.0 ou 0.182 < X% et 3.0 < nHet < 10.0 |
36.38 | 254 | 388 | 564 | |
28 | Berry ou Ethereal ou Herbaceous ou Peachy |
5.13 < Sv < 8.754 et nR03 = 2.0 ou nO < 29.0 ou 2.54 < TPSA(Tot) < 2.848 |
34.43 | 502 | 536 | 1424 | |
29 | Camphor ou Ethereal ou Fatty ou Smoky |
152.26 < MW < 156.3 ou H% < 10.0 ou 0.241 < X% < 0.31 et nHet < 5.0 |
34.37 | 243 | 325 | 625 | |
30 | Balsamic ou Green ou Hay ou Medicinal |
5.0 < nHet < 13.0 et 11.0 < nR=Cp < 37.0 ou 5.13 < Sv < 5.343 ou nCsp2 = 1.0 |
34.11 | 480 | 548 | 1339 | |
31 | Phenolic ou Rose ou Winey ou Woody |
4.358 < Sv < 5.357 ou 6.0 < nHet < 7.0 ou 2.85 < Ui < 3.394 et 121.2 < MW < 284.44 |
34.0 | 373 | 512 | 958 | |
32 | Ethereal ou Sour et |
130.16 < MW < 130.21 ou 6.554 < Sv < 6.557 ou H% < 8.0 ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107 |
33.82 | 92 | 161 | 203 | |
33 | Apricot ou Berry ou Herbaceous ou Waxy |
5.0 < N% < 13.0 ou 17.0 < nR=Cp < 30.0 et 0.036 < X% < 0.279 et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.209 |
32.4 | 349 | 479 | 947 | |
34 | Ethereal ou Smoky ou Sour et |
H% < 7.5 et nArNO2 = 1.0 ou 130.16 < MW < 130.21 ou 14.0 < nCs < 16.0 |
31.95 | 85 | 169 | 182 | |
35 | Oily ou Pear ou Tea |
140.25 < MW < 144.29 ou 9.0 < N% et 4.74 < Sv < 6.095 ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287 |
31.9 | 134 | 270 | 284 | |
36 | Herbaceous ou Lilly ou Pineapple ou Waxy |
116.18 < MW < 242.29 et 4.0 < N% < 8.0 ou 15.0 < nR=Cp < 24.0 ou 2.567 < TPSA(Tot) < 3.175 |
31.68 | 396 | 482 | 1164 | |
37 | Waxy | 4.76 < Sv < 5.081 et 0.231 < X% ou 2.933 < Ui < 2.939 et nHet < 3.0 |
29.8 | 31 | 63 | 72 | |
38 | Ethereal ou Sour ou Vanilin et |
19.0 < nAB < 22.0 ou 1.0 < nCq et H% < 11.0 ou MW = 130.21 |
28.85 | 86 | 173 | 211 | |
39 | Ethereal ou Sour ou Vanilin et |
19.0 < nAB < 22.0 ou 1.0 < nCq et H% < 11.0 ou Sv = 5.661 |
28.85 | 86 | 173 | 211 | |
40 | Musk ou Orange-blossom ou Rose ou Spicy |
6.01 < Sv < 6.072 ou 39.0 < nAT < 49.0 ou 44.0 < nO < 52.0 ou 7.0 < nHet |
28.74 | 286 | 376 | 905 | |
41 | Balsamic ou Mossy |
8.0 < nHet et 21.0 < nR=Cp < 54.0 ou MW = 206.31 ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641 |
28.51 | 71 | 163 | 157 | |
42 | Minty ou Vanilin et |
150.24 < MW < 154.28 et X% < 0.115 ou Sv = 7.554 ou nR=Cp = 10.0 |
28.36 | 40 | 84 | 97 | |
43 | Honey ou Jasmin ou Plum ou Woody |
4.0 < nHet < 8.0 et 15.0 < nOHs < 28.0 ou 0.086 < X% < 0.311 et 2.0 < nCL < 9.0 |
27.85 | 229 | 325 | 726 | |
44 | Honey ou Jasmin ou Plum ou Woody |
4.0 < nHet < 8.0 et 15.0 < nOHs < 28.0 ou 0.086 < X% < 0.311 et 5.0 < nCs < 20.0 |
27.85 | 229 | 325 | 726 | |
45 | Animal ou Camphor ou Hay et |
134.24 < MW < 136.16 ou X% < 0.027 et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266 ou 1.953 < Ui < 1.959 |
27.66 | 57 | 123 | 140 | |
46 | Camphor et |
152.26 < MW < 154.28 ou nR=Cp = 10.0 et Sv < 5.639 et TPSA(Tot) < 0.348 |
27.53 | 19 | 63 | 25 | |
47 | Camphor et |
152.26 < MW < 154.28 ou nR=Cp = 10.0 et nR03 = 1.0 et TPSA(Tot) < 0.348 |
27.53 | 19 | 63 | 25 | |
48 | Pineapple | MW = 130.21 ou 5.458 < Sv < 5.548 ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302 et 9.0 < H% < 12.0 |
26.19 | 22 | 52 | 54 | |
49 | Brandy ou Caramelic ou Vanilin |
15.0 < nO < 27.0 et nR03 = 3.0 ou MW = 138.18 et 6.092 < Sv < 8.408 |
25.32 | 39 | 99 | 94 | |
50 | Banana ou Brandy ou Nut ou Waxy |
4.76 < Sv < 4.798 ou nHet = 1.0 et 0.233 < X% ou 2.21 < Ui < 2.221 |
24.64 | 69 | 158 | 191 | |
51 | Mushroom ou Orris ou Winey |
0.241 < X% < 0.311 et 2.0 < nR03 et 24.0 < nR=Cp < 113.0 ou 4.898 < Sv < 4.908 |
24.44 | 66 | 147 | 189 | |
52 | Gassy ou Medicinal ou Tobacco et |
Ui < 1.709 ou 0.59 < TPSA(Tot) < 0.868 et 5.0 < nO < 25.0 et X% < 0.105 |
23.37 | 61 | 110 | 212 | |
53 | Buterry ou Camphor ou Gassy ou Pineapple |
152.26 < MW < 156.3 ou 4.0 < nCL < 9.0 et 3.0 < nHet < 8.0 et TPSA(Tot) < 1.673 |
23.3 | 96 | 192 | 316 | |
54 | Apple | MW = 186.33 ou 5.544 < Sv < 5.661 et 0.182 < X% < 0.28 et 1.962 < Ui < 3.203 |
23.0 | 23 | 56 | 67 | |
55 | Lillac ou Medicinal |
nHet = 6.0 et X% < 0.095 ou 2.082 < Ui < 2.084 et TPSA(Tot) < 0.868 |
23.0 | 23 | 57 | 66 | |
56 | Citrus | 4.787 < Sv < 5.042 et 4.0 < N% et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.006 ou MW = 136.26 |
22.31 | 27 | 78 | 70 | |
57 | Almond ou Hay ou Hyacinth ou Medicinal |
6.0 < nHet < 7.0 et X% < 0.136 et 0.396 < Ui < 2.181 ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014 |
22.27 | 51 | 118 | 162 | |
58 | Almond ou Animal ou Earthy ou Medicinal |
17.0 < nCL < 19.0 ou 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 6.0 < nHet < 12.0 ou 9.008 < Sv < 9.275 |
21.81 | 77 | 199 | 231 | |
59 | Animal ou Hay ou Medicinal ou Piney |
X% < 0.088 et 4.0 < nArNHR et 1.105 < TPSA(Tot) < 3.142 ou 3.656 < Ui < 3.691 |
21.68 | 67 | 143 | 233 | |
60 | Gassy ou Peperry et |
nR03 < 0.0 et 11.0 < nCs < 22.0 ou 0.023 < X% < 0.025 ou 2.043 < Ui < 2.059 |
20.86 | 24 | 58 | 81 | |
61 | Ambre ou Honey ou Oily ou Woody |
6.795 < Sv < 6.884 ou nBT < 0.0 ou 39.0 < nO < 46.0 et 20.0 < nR=Cp < 95.0 |
19.93 | 127 | 523 | 241 | |
62 | Ambre ou Honey |
8.0 < nHet < 14.0 et 0.136 < X% < 0.231 ou MW = 164.22 et 5.966 < Sv < 7.393 |
16.66 | 28 | 93 | 103 | |
63 | Ambre ou Honey |
8.0 < nHet < 14.0 et 0.136 < X% < 0.231 ou 79.0 < nR=Cp < 87.0 et 25.0 < nAB < 47.0 |
16.66 | 27 | 93 | 96 | |
64 | Apricot ou Leafy ou Pear |
11.0 < N% < 13.0 ou 0.185 < X% < 0.209 et 5.159 < Sv < 6.104 ou 2.484 < TPSA(Tot) < 2.527 |
16.66 | 42 | 115 | 179 |
Code | Description | Catégorie | Sous-catégorie | |
---|---|---|---|---|
nC | number of Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCL | number of Chlorine atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nOxolanes | number of Oxolanes | Functional group counts | Basic descriptors | |
nHet | number of heteroatoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nHAcc | number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nOHs | number of secondary alcohols | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR=Ct | number of aliphatic tertiary C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
X% | percentage of halogen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nAT | number of atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCs | number of total secondary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCq | number of total quaternary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR=Cp | number of terminal primary C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nArCOOR | number of esters (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
MW | molecular weight | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArNHR | number of secondary amines (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nBT | number of bonds | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCsp2 | number of sp2 hybridized Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArNO2 | number of nitro groups (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nAB | number of aromatic bonds | Constitutional indices | Basic descriptors | |
Ui | unsaturation index | Molecular properties | Basic descriptors | |
H% | percentage of H atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArCO | number of ketones (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
Sv | sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nO | number of Oxygen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
N% | percentage of N atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCrt | number of ring tertiary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCIC | number of rings (cyclomatic number) | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nR05 | number of 5-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nArOH | number of aromatic hydroxyls | Functional group counts | Basic descriptors | |
TPSA(Tot) | topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions | Molecular properties | Basic descriptors | |
nR03 | number of 3-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors |