Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 11:52:35
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
2 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
3 Fruity
ou Spicy
2.0 < nR03 < 8.0
et nArOH = 5.0
ou nHet = 1.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.043 < X% < 0.073
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou nSH = 14.0
et 0.573 < Ui < 3.43
ou 51.0 < nAB < 52.0
ou nRCOOH = 9.0
49.56 511 675 867
4 Floral
ou Winey
4.779 < Sv < 5.127
ou 14.0 < nOHs < 16.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
ou 144.24 < MW < 146.21
et 1.0 < N% < 15.0
ou 1.595 < Ui < 1.649
et 16.0 < nO < 55.0
et 0.048 < X% < 0.304
41.89 509 575 1149
5 Floral
ou Nut
3.0 < nHet < 15.0
et 0.04 < X% < 0.212
ou 166.29 < MW < 168.31
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 3.011 < Ui < 3.373
et 1.0 < N% < 13.0
et 16.0 < nCs < 58.0
40.8 415 520 912
6 Musk X% < 0.103
et 3.593 < Ui < 3.737
ou nHet = 10.0
et 35.0 < nO < 50.0
38.18 21 52 24
7 Ethereal
ou Sour
10.0 < nCL < 18.0
et H% < 10.0
et Ui < 2.073
ou 144.19 < MW < 144.24
et 1.0 < N% < 6.0
ou Sv = 6.18
ou nOHs < 4.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.089
et nHet < 2.0
ou 0.267 < X% < 0.268
37.5 111 169 238
8 Ethereal
ou Green
2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.297
ou nCs < 14.0
et H% < 17.0
ou 23.0 < nOHs < 24.0
et TPSA(Tot) < 2.926
ou nHet = 12.0
et 32.05 < MW < 264.45
ou 53.0 < nAT < 54.0
ou nO = 41.0
36.95 412 485 1042
9 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 0.182 < X%
et 2.0 < nR03 < 4.0
ou 140.25 < MW < 143.2
ou 4.74 < Sv < 4.824
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.279
et 17.0 < nR=Cp
ou H% = 17.5
34.69 136 255 273
10 Green
ou Spicy
nO = 40.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
et 5.0 < H% < 23.0
et nR=Cp < 75.0
et 0.94 < Ui < 3.299
ou MW = 264.45
et 14.0 < nCs
ou 11.481 < Sv < 25.383
ou 9.0 < nAT < 10.0
33.71 415 475 1171
11 Ethereal
ou Fatty
H% < 10.0
ou 0.241 < X% < 0.31
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.21 189 254 504
12 Rose
ou Woody
5.232 < Sv < 5.241
ou nR03 = 1.0
ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24
et 27.0 < nAB
ou 0.043 < X% < 0.053
et 8.0 < H% < 29.0
et 12.0 < nR=Cp < 69.0
ou 57.0 < nAT < 62.0
et 121.2 < MW < 316.53
ou 2.0 < nCL < 27.0
32.26 272 386 729
13 Balsamic
ou Mossy
8.0 < nHet
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 12.0 < H% < 30.0
31.2 78 163 165
14 Fatty
ou Herbaceous
140.2 < MW < 249.39
et H% < 22.0
et 1.055 < Ui < 3.471
ou 11.0 < N% < 20.0
ou 10.0 < nArCOOR < 11.0
et 19.0 < nAT < 81.0
et 9.0 < nR=Cp < 173.0
ou 3.0 < nCL < 26.0
ou nOHs = 9.0
30.96 409 460 1270
15 Almond
ou Camphor
98.16 < MW < 156.3
et X% < 0.133
et nR03 = 1.0
et 8.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.0
ou nAT < 9.0
et 4.0 < H% < 14.0
30.64 38 90 72
16 Camphor 152.26 < MW < 154.28
ou nR=Cp = 10.0
et Sv < 5.639
et TPSA(Tot) < 0.348
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
30.55 22 66 28
17 Almond
ou Phenolic
6.0 < nHet < 7.0
et N% < 2.0
et nR03 = 1.0
ou 0.283 < Ui < 0.32
et X% < 0.077
et TPSA(Tot) < 1.055
ou 180.2 < MW < 180.27
et nR=Cp < 23.0
et nArCOOR < 17.0
30.55 22 48 46
18 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
19 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.35 17 26 47
20 Minty
ou Vanilin
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
ou 1.695 < Ui < 1.709
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
30.28 43 97 88
21 Caramelic
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.22 159 276 409
22 Creamy
ou Ethereal
2.0 < N% < 4.0
ou Ui < 0.0
et H% < 10.0
ou 146.16 < MW < 146.21
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou X% = 0.227
et 3.0 < nHet < 7.0
ou 1.474 < TPSA(Tot) < 1.524
et 26.0 < nO < 36.0
ou 6.0 < nR03 < 7.0
30.16 92 172 225
23 Anisic
ou Ethereal
nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
ou H% < 8.0
et nOHs < 14.0
ou 129.17 < MW < 130.16
ou 1.342 < TPSA(Tot) < 1.36
et nO < 23.0
ou 6.388 < Sv < 6.394
ou 0.267 < X% < 0.269
et 27.0 < nCs < 32.0
30.03 94 174 233
24 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
25 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
26 Apricot
ou Waxy
Sv < 5.394
et 5.0 < N% < 13.0
et 0.231 < X% < 0.286
et nArOH < 4.0
ou 2.588 < Ui < 2.589
et 22.0 < nR=Cp < 83.0
ou 63.0 < nAT < 67.0
et 26.0 < nAB < 55.0
28.87 41 91 92
27 Buterry
ou Pineapple
26.0 < nAT < 30.0
et 4.0 < nCL < 9.0
et 1.0 < nHet < 2.0
et 9.0 < H% < 10.0
ou X% = 0.176
ou 2.075 < TPSA(Tot) < 2.107
et 12.0 < nRCOOH < 21.0
ou 82.0 < nR=Cp < 90.0
et 5.301 < Sv < 6.564
et 2.0 < nR03
27.77 30 80 58
28 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 108.1 < MW < 184.68
27.65 26 57 63
29 Nut
ou Waxy
10.0 < N%
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 5.283 < Sv < 8.008
et 16.0 < nOHs < 22.0
ou 2.21 < Ui < 2.221
et 0.029 < X% < 0.125
ou MW = 138.18
ou 63.0 < nAT < 67.0
ou 2.048 < TPSA(Tot) < 2.057
27.56 51 110 126
30 Berry
ou Fatty
0.241 < X% < 0.31
ou 2.161 < Ui < 2.53
et 4.765 < Sv < 5.832
et 19.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622
ou 112.19 < MW < 114.21
et nHet < 2.0
et 3.0 < N%
et nArNHR < 3.0
26.56 89 157 267
31 Metallic
ou Woody
4.0 < N% < 11.0
et X% < 0.083
et 3.0 < nArOH < 4.0
ou H% = 15.5
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
26.29 137 245 413
32 Banana
ou Waxy
nHet = 1.0
et 0.233 < X%
ou 4.76 < Sv < 4.798
et nArOH < 4.0
ou 2.511 < TPSA(Tot) < 2.526
et 26.0 < nR=Cp < 118.0
ou 2.936 < Ui < 2.956
et 13.0 < nOHs < 25.0
ou 17.0 < N% < 19.0
et nCsp2 < 1.0
26.16 45 93 124
33 Mushroom
ou Winey
0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 11.0 < H% < 22.0
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 1.0 < nCsp2
et 0.948 < TPSA(Tot) < 3.133
ou 88.17 < MW < 90.14
26.12 64 130 179
34 Lilly
ou Pineapple
5.324 < Sv < 5.661
et 4.0 < N% < 8.0
et 0.154 < X% < 0.258
et 12.0 < nOHs < 15.0
ou 3.249 < Ui < 3.251
ou 2.434 < TPSA(Tot) < 2.438
et 2.0 < nR03
25.43 29 77 66
35 Hyacinth
ou Medicinal
122.18 < MW < 183.05
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.107
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014
et 16.0 < H% < 19.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
ou 2.556 < Ui < 2.564
et 13.0 < nAT < 32.0
25.16 38 72 117
36 Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
25.15 329 378 1259
37 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
38 Balsamic
ou Hay
5.0 < nHet < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 37.0
ou 29.0 < nOHs < 32.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 0.053 < X% < 0.212
et 1.831 < TPSA(Tot)
ou 136.16 < MW < 136.21
ou nAT = 12.0
et 5.0 < nArOH
24.76 80 174 229
39 Honey
ou Jasmin
4.0 < nHet < 8.0
et 16.0 < H% < 18.0
et 0.133 < X% < 0.238
et nR03 = 2.0
et 15.0 < nOHs < 28.0
ou 272.42 < MW < 282.36
ou 1.377 < Ui < 1.447
et 5.76 < Sv < 8.792
ou 79.0 < nR=Cp < 84.0
24.32 36 85 99
40 Animal
ou Camphor
X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 148.23 < MW < 149.26
ou 1.682 < Ui < 1.695
et nR03 < 1.0
24.27 42 117 98
41 Orange-blossom
ou Spicy
120.16 < MW < 194.25
et 7.0 < nHet
et 0.037 < X% < 0.162
ou 6.01 < Sv < 6.072
ou 27.0 < H% < 36.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 22.0 < nOHs < 27.0
et 2.229 < TPSA(Tot) < 2.975
24.17 81 158 258
42 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
43 Gassy
ou Peperry
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.244 < Ui < 2.248
et N% < 5.0
et 8.0 < nR=Cp < 27.0
22.54 23 61 64
44 Medicinal
ou Piney
11.0 < H% < 15.0
et X% < 0.088
et nCsp2 < 1.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 22.0 < nCs < 29.0
ou 108.1 < MW < 108.15
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 2.082 < Ui < 2.084
et nO < 28.0
22.22 26 70 73
45 Ambre
ou Honey
240.43 < MW < 294.34
et 39.0 < nO < 46.0
ou 6.795 < Sv < 6.884
ou 2.702 < Ui < 2.704
et 21.0 < nR=Cp < 87.0
ou X% = 0.185
ou 2.587 < TPSA(Tot) < 2.607
et 12.0 < nCL < 22.0
et 2.0 < nR03
22.02 37 93 112
46 Medicinal
ou Tobacco
6.01 < Sv < 8.597
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
ou 152.21 < MW < 154.22
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
et 26.0 < nO < 40.0
21.17 36 74 132
47 Animal
ou Earthy
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 5.51 < Sv < 7.198
et 0.156 < X% < 0.22
et 4.0 < nArNHR
ou 252.44 < MW < 253.32
ou 60.0 < nAT < 61.0
ou nR=Cp = 29.0
et 14.0 < H% < 28.0
ou 3.656 < Ui < 3.669
21.01 54 134 177
48 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
49 Honey 5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
50 Berry
ou Peachy
5.39 < Sv < 6.009
et nR03 = 2.0
ou 160.23 < MW < 164.22
et 19.0 < nR=Cp < 33.0
et 2.187 < Ui < 2.75
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.468
et 22.0 < nCs < 27.0
ou X% = 0.188
et 1.0 < nCsp2 < 2.0
et nOHs < 17.0
19.64 22 63 71
51 Orange
ou Pear
4.798 < Sv < 6.18
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.227 < X% < 0.27
ou 2.468 < Ui < 2.471
et 24.0 < nR=Cp < 59.0
ou 196.27 < MW < 196.32
ou 3.301 < TPSA(Tot) < 3.349
18.0 27 55 122
52 Leafy
ou Pear
5.394 < Sv < 6.072
et 0.185 < X% < 0.209
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.64
ou 196.27 < MW < 196.32
ou nAB = 35.0
ou 2.566 < Ui < 2.573
et 3.0 < N%
17.51 31 87 121

Qualités

Hay Apricot Banana Balsamic Leafy Honey Lillac Apple Waxy Fruity Woody Orange-blossom Medicinal Creamy Mushroom Peachy Jasmin Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Piney Pineapple Orange Gassy Lilly Peperry Musk Ethereal Winey Ambre Metallic Mossy Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Spicy Green Phenolic Hyacinth Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

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