Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 11:53:11
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
2 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
3 Fruity
ou Spicy
2.0 < nR03 < 8.0
et nArOH = 5.0
ou nHet = 1.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.043 < X% < 0.073
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou nSH = 14.0
et 0.573 < Ui < 3.43
ou 51.0 < nAB < 52.0
ou nRCOOH = 9.0
49.56 511 675 867
4 Floral
ou Winey
4.779 < Sv < 5.127
ou 14.0 < nOHs < 16.0
ou 5.0 < nOxolanes
et 17.0 < nAT < 62.0
ou 144.24 < MW < 146.21
et 1.0 < N% < 15.0
ou 1.595 < Ui < 1.649
et 16.0 < nO < 55.0
et 0.048 < X% < 0.304
41.89 509 575 1149
5 Floral
ou Nut
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 0.045 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 4.983
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 16.0 < nO < 60.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
et 0.878 < Ui < 3.889
41.69 414 520 887
6 Floral
ou Nut
33.0 < nAT < 50.0
ou 3.0 < nHet
et 0.045 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 4.983
et 16.0 < nO < 60.0
et 16.0 < nCs < 58.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 11.0 < nR=Cp < 100.0
et 0.878 < Ui < 3.889
41.69 414 520 887
7 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
8 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
9 Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.275
et 0.846 < Ui < 3.237
ou nCs < 14.0
et nHet < 6.0
et H% < 17.0
ou 6.421 < Sv < 6.71
et TPSA(Tot) < 2.889
ou 47.0 < nAB < 48.0
ou 23.0 < nOHs < 24.0
et 2.0 < nCrt < 3.0
37.67 376 485 889
10 Ethereal
ou Sour
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 5.0
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.26 99 169 203
11 Green
ou Spicy
nO = 40.0
ou 3.0 < N% < 10.0
ou 0.037 < X% < 0.15
et 5.0 < H% < 23.0
et nR=Cp < 75.0
et 0.94 < Ui < 3.299
ou MW = 264.45
et 14.0 < nCs
ou 11.481 < Sv < 25.383
ou 9.0 < nAT < 10.0
33.71 415 475 1171
12 Oily
ou Pear
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.58 136 255 286
13 Oily
ou Pear
140.25 < MW < 144.29
ou 9.0 < N%
ou 2.589 < Ui < 2.59
et 4.74 < Sv < 6.095
ou H% = 17.5
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
33.58 136 255 286
14 Ethereal
ou Fatty
0.241 < X%
ou nR=Cp = 16.0
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
33.33 183 254 478
15 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
16 Balsamic
ou Mossy
1.0 < nHet < 7.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 16.0 < nRCOOH < 34.0
ou 49.0 < nCs < 50.0
33.07 84 163 175
17 Oily 6.056 < Sv < 8.424
et 0.231 < X% < 0.31
et 17.0 < nR=Cp < 27.0
ou 140.25 < MW < 143.2
ou 1.821 < Ui < 1.834
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 20.0 < nO
et 2.0 < N%
32.99 131 232 296
18 Rose
ou Woody
20.0 < nRCOOH < 33.0
et 2.593 < Ui < 3.521
ou 152.26 < MW < 168.31
et 24.0 < nAB < 55.0
ou 0.041 < X% < 0.053
et 12.0 < nR=Cp < 69.0
ou 51.0 < nAT < 62.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 20.0 < nCs < 45.0
ou 2.0 < nCL < 27.0
32.54 304 386 852
19 Fatty
ou Herbaceous
120.19 < MW < 129.23
ou 11.0 < nCL < 17.0
ou 11.0 < H% < 12.0
ou 2.918 < TPSA(Tot) < 3.439
et 1.0 < nHet < 10.0
ou 4.765 < Sv < 4.867
et 17.0 < nO < 20.0
et 0.935 < Ui < 3.572
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou nR=Cp = 7.0
32.01 380 460 1107
20 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
21 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nAB < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.35 17 26 47
22 Minty
ou Vanilin
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
ou 1.695 < Ui < 1.709
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
30.28 43 97 88
23 Caramelic
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.22 159 276 409
24 Anisic
ou Ethereal
nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
ou H% < 8.0
et nOHs < 14.0
ou 129.17 < MW < 130.16
ou 1.342 < TPSA(Tot) < 1.36
et nO < 23.0
ou 6.388 < Sv < 6.394
ou 0.267 < X% < 0.269
et 27.0 < nCs < 32.0
30.03 94 174 233
25 Waxy 4.76 < Sv < 5.081
et 0.231 < X%
ou 2.933 < Ui < 2.939
et nHet < 3.0
29.8 31 63 72
26 Pineapple MW = 130.21
ou 5.458 < Sv < 5.548
ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302
et 9.0 < H% < 12.0
et 0.136 < X% < 0.258
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
29.76 25 52 57
27 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
ou nAB = 38.0
28.46 279 365 894
28 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou nAB = 38.0
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
28.46 279 365 894
29 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 108.1 < MW < 184.68
27.65 26 57 63
30 Nut
ou Waxy
10.0 < N%
ou 24.0 < nCs < 26.0
et 5.283 < Sv < 8.008
et 16.0 < nOHs < 22.0
ou 2.21 < Ui < 2.221
et 0.029 < X% < 0.125
ou MW = 138.18
ou 63.0 < nAT < 67.0
ou 2.048 < TPSA(Tot) < 2.057
27.56 51 110 126
31 Berry
ou Fatty
0.241 < X% < 0.31
ou 2.161 < Ui < 2.53
et 4.765 < Sv < 5.832
et 19.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622
ou 112.19 < MW < 114.21
et nHet < 2.0
et 3.0 < N%
et nArNHR < 3.0
26.56 89 157 267
32 Mushroom
ou Winey
0.241 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 7.231 < Sv < 7.258
et 11.0 < H% < 22.0
et 24.0 < nR=Cp < 113.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 1.0 < nCsp2
et 0.948 < TPSA(Tot) < 3.133
ou 88.17 < MW < 90.14
26.12 64 130 179
33 Hyacinth
ou Medicinal
122.18 < MW < 183.05
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.107
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014
et 16.0 < H% < 19.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
ou 2.556 < Ui < 2.564
et 13.0 < nAT < 32.0
25.16 38 72 117
34 Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
25.15 329 378 1259
35 Citrus 4.787 < Sv < 5.042
et 4.0 < N%
ou MW = 136.26
et 11.0 < H% < 16.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
25.0 29 78 67
36 Animal
ou Camphor
X% < 0.027
et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266
ou 148.23 < MW < 149.26
ou 1.682 < Ui < 1.695
et nR03 < 1.0
24.27 42 117 98
37 Apple MW = 186.33
ou 5.544 < Sv < 5.661
et 0.182 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
et 1.962 < Ui < 3.203
23.71 23 56 64
38 Gassy
ou Peperry
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.244 < Ui < 2.248
et N% < 5.0
et 8.0 < nR=Cp < 27.0
22.54 23 61 64
39 Ambre
ou Honey
240.43 < MW < 294.34
et 39.0 < nO < 46.0
ou 6.795 < Sv < 6.884
ou 2.702 < Ui < 2.704
et 21.0 < nR=Cp < 87.0
ou X% = 0.185
ou 2.587 < TPSA(Tot) < 2.607
et 12.0 < nCL < 22.0
et 2.0 < nR03
22.02 37 93 112
40 Medicinal
ou Tobacco
6.01 < Sv < 8.597
et 7.0 < nCL < 12.0
et N% < 2.0
et Ui < 1.709
ou 152.21 < MW < 154.22
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
et 26.0 < nO < 40.0
21.17 36 74 132
41 Animal
ou Earthy
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 5.51 < Sv < 7.198
et 0.156 < X% < 0.22
et 4.0 < nArNHR
ou 252.44 < MW < 253.32
ou 60.0 < nAT < 61.0
ou nR=Cp = 29.0
et 14.0 < H% < 28.0
ou 3.656 < Ui < 3.669
21.01 54 134 177
42 Honey 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 5.966 < Sv < 7.393
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
43 Honey 5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet < 14.0
et 0.136 < X% < 0.231
ou MW = 164.22
et 2.0 < nR03
et 2.28 < Ui < 3.394
ou TPSA(Tot) = 0.067
20.33 24 56 86
44 Orange
ou Pear
4.798 < Sv < 6.18
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.227 < X% < 0.27
ou 2.468 < Ui < 2.471
et 24.0 < nR=Cp < 59.0
ou 196.27 < MW < 196.32
ou 3.301 < TPSA(Tot) < 3.349
18.0 27 55 122
45 Leafy
ou Pear
5.394 < Sv < 6.072
et 0.185 < X% < 0.209
et 1.428 < TPSA(Tot) < 3.64
ou 196.27 < MW < 196.32
ou nAB = 35.0
ou 2.566 < Ui < 2.573
et 3.0 < N%
17.51 31 87 121

Qualités

Balsamic Leafy Honey Lillac Apple Waxy Fruity Woody Medicinal Mushroom Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Pineapple Orange Gassy Peperry Musk Ethereal Winey Ambre Mossy Tobacco Animal Floral Earthy Spicy Green Hyacinth Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations