# | Qualités | Propriétés physico-chimiques | Score (en %) | Support | Support qualités | Support propriétés | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Ethereal ou ou Sour |
Sv < 5.32 ou 10.0 < nCL < 18.0 ou 4.0 < nArNHR ou 2.064 < TPSA(Tot) < 2.107 |
69.58 | 1082 | 1201 | 1436 | |
2 | Fruity ou Herbaceous ou Waxy |
140.2 < MW < 249.39 ou 7.0 < nOHs < 12.0 ou 3.113 < TPSA(Tot) < 3.133 et 0.074 < X% < 0.3 ou 107.0 < nR=Cp < 173.0 et 1.0 < nR03 < 7.0 ou 2.0 < nR05 < 3.0 et 0.713 < Ui ou 26.0 < nC ou nO = 15.0 |
57.88 | 734 | 872 | 1130 | |
3 | Camphor ou Fruity ou Herbaceous |
136.26 < MW < 158.22 ou 12.0 < nCL < 17.0 ou nArNHR < 3.0 ou 2.913 < TPSA(Tot) < 3.291 et 19.0 < nAT < 56.0 et 0.348 < Ui < 3.471 ou 7.0 < nOHs < 12.0 et 8.0 < nArCOOR < 26.0 ou nRCOOH = 33.0 et 15.0 < nO < 55.0 |
57.28 | 810 | 881 | 1343 | |
4 | Fruity ou Rose ou Woody |
nBT < 0.0 ou 2.201 < TPSA(Tot) < 3.24 et 102.2 < MW < 276.46 et 0.022 < X% ou nOxolanes = 4.0 et nROR < 1.0 ou 16.0 < nArCOOR < 22.0 et 11.0 < nR=Cp < 100.0 ou 44.0 < nCs < 45.0 ou 2.0 < nRCOOH < 42.0 |
56.0 | 779 | 863 | 1307 | |
5 | Fruity ou Waxy ou Woody |
1.0 < nHet < 8.0 et 5.0 < H% < 24.0 et 2.0 < N% < 13.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 ou 4.76 < Sv < 5.32 et 1.199 < Ui < 3.746 ou nRCOOH = 33.0 et 100.18 < MW < 340.66 ou nC = 28.0 ou nR=Cp = 8.0 |
55.59 | 705 | 808 | 1165 | |
6 | Citrus ou Fruity ou Woody |
1.0 < nArCO < 2.0 et 2.099 < Ui < 3.43 ou 9.0 < nOHs < 14.0 et 11.0 < nR=Cp < 91.0 ou nAB = 18.0 ou 41.0 < nCs < 42.0 et 17.0 < nAT < 61.0 et 6.0 < H% < 24.0 ou nRCOOH = 33.0 ou 3.698 < TPSA(Tot) < 3.729 |
55.39 | 745 | 815 | 1275 | |
7 | Fruity ou Minty ou Woody |
150.24 < MW < 236.39 ou nArNHR = 3.0 et 12.0 < nCs < 37.0 et nCar < 5.0 ou 21.0 < H% < 24.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 ou 4.787 < Sv < 5.059 ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485 et nHet < 8.0 et 1.0 < nR03 |
54.66 | 686 | 808 | 1133 | |
8 | Fruity ou Spicy ou Woody |
9.0 < H% < 24.0 et 19.0 < nR=Cp ou 1.27 < Ui < 2.462 et 100.18 < MW < 266.47 et nHet < 8.0 et TPSA(Tot) < 3.266 ou 23.0 < nC < 24.0 ou nRCOOH = 33.0 ou 2.0 < nArCOOR < 35.0 ou nOHs = 9.0 |
54.42 | 762 | 840 | 1322 | |
9 | Fruity ou Vanilin ou Waxy |
1.0 < nHet < 8.0 et 2.0 < N% < 13.0 et 0.114 < X% < 0.314 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 1.0 < nR03 < 8.0 et nCrt = 3.0 ou 4.76 < Sv < 4.908 ou 117.0 < nR=Cp < 173.0 et 1.014 < Ui < 3.551 ou 74.0 < nAT < 78.0 |
53.97 | 536 | 645 | 884 | |
10 | Fruity ou Vanilin ou Woody |
4.96 < Sv < 6.241 ou 2.0 < nR03 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 1.176 < Ui ou 0.021 < X% < 0.05 et 11.0 < nR=Cp < 117.0 et 9.0 < nOHs < 26.0 ou nRCOOH = 33.0 ou 2.0 < nArCOOR < 35.0 et nHet < 8.0 |
53.73 | 662 | 782 | 1112 | |
11 | Fruity ou Spicy ou Waxy |
0.074 < X% < 0.314 et 1.0 < nCsp2 et 0.713 < Ui < 3.551 ou 4.76 < Sv < 4.81 et 98.16 < MW < 268.54 et 1.0 < nR03 ou 107.0 < nR=Cp < 173.0 et 7.0 < H% < 24.0 ou nRCOOH = 9.0 et nHet < 8.0 |
53.57 | 615 | 726 | 1037 | |
12 | Fruity ou Spicy ou Waxy |
0.074 < X% < 0.314 et 1.0 < nCsp2 et 1.0 < nR03 et 0.713 < Ui < 3.551 ou 4.76 < Sv < 4.81 et 98.16 < MW < 268.54 ou 107.0 < nR=Cp < 173.0 et 7.0 < H% < 24.0 ou nRCOOH = 9.0 et nHet < 8.0 |
53.57 | 615 | 726 | 1037 | |
13 | Fruity ou Vanilin |
1.0 < nHet < 8.0 et 3.0 < N% < 13.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 2.0 < nR03 < 8.0 et 1.014 < Ui < 3.43 ou 6.24 < Sv < 6.244 ou 23.0 < nC < 24.0 ou nCs = 12.0 ou nRCOOH = 33.0 et 0.077 < X% |
51.47 | 455 | 594 | 745 | |
14 | Fruity ou Nut ou Waxy |
5.384 < Sv < 7.409 ou 10.0 < N% ou 24.0 < nCs < 26.0 ou nArOH < 4.0 et 0.107 < X% ou nR07 = 1.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 1.0 < nR03 < 8.0 et nCrt < 3.0 |
51.27 | 521 | 657 | 880 | |
15 | Floral ou Minty ou Winey |
126.17 < MW < 126.22 ou 4.779 < Sv < 5.127 ou X% = 0.265 ou nR=Cp = 10.0 ou 14.0 < nOHs < 16.0 ou 5.0 < nOxolanes et 17.0 < nAT < 56.0 et nO < 48.0 ou 31.0 < H% < 36.0 ou N% = 15.0 |
43.58 | 594 | 638 | 1319 | |
16 | Balsamic ou Ethereal ou Green |
2.0 < N% < 12.0 ou nOHs < 8.0 et nO < 41.0 et Ui < 3.238 ou 120.21 < MW < 122.23 ou 53.0 < nAT < 54.0 et TPSA(Tot) < 3.044 ou nRCOOH = 26.0 et nR=Cp < 75.0 ou 47.0 < nAB < 48.0 |
41.68 | 549 | 614 | 1252 | |
17 | Creamy ou Ethereal ou Floral |
174.22 < MW < 196.37 ou 5.26 < Sv < 5.458 ou 2.0 < N% < 4.0 ou nR=Ct = 3.0 ou nArOH = 4.0 ou 1.141 < Ui < 1.671 et 0.042 < X% < 0.263 ou 56.0 < nR=Cp < 83.0 ou nArNO2 = 1.0 |
41.07 | 550 | 632 | 1257 | |
18 | Ethereal ou Green ou Spicy |
nO = 40.0 ou 3.0 < N% < 10.0 ou 0.037 < X% < 0.15 et 0.283 < Ui < 3.299 ou H% < 8.0 et nOHs < 26.0 ou 53.0 < nAT < 54.0 et 32.05 < MW < 276.46 ou nAB = 42.0 ou 3.248 < TPSA(Tot) < 3.256 |
40.89 | 564 | 601 | 1342 | |
19 | Caramelic ou Floral ou Nut |
3.0 < nHet < 15.0 ou 11.0 < N% < 13.0 et 152.26 < MW < 160.18 ou 4.787 < Sv < 5.059 et 16.0 < nCs et 10.0 < nArCOOR < 34.0 ou 9.5 < H% < 10.0 |
40.56 | 443 | 565 | 970 | |
20 | Camphor ou Ethereal ou Green |
4.772 < Sv < 6.71 ou 26.0 < nAT < 27.0 ou nO < 11.0 ou nCIC = 1.0 ou 1.0 < nR05 et H% < 17.0 ou nHet = 12.0 et TPSA(Tot) < 2.926 ou 23.0 < nOHs < 24.0 et 3.305 < Ui < 3.719 |
39.86 | 456 | 543 | 1057 | |
21 | Almond ou Camphor ou Floral |
X% < 0.133 ou 17.0 < nOHs < 30.0 et 9.0 < H% ou 4.787 < Sv < 5.32 et 112.19 < MW < 297.3 et 16.0 < nO < 48.0 ou 54.0 < nCs < 58.0 ou 0.229 < Ui < 0.32 et 8.0 < nR=Cp < 100.0 ou nAT < 9.0 |
39.71 | 508 | 558 | 1229 | |
22 | Musk | X% < 0.103 et 3.593 < Ui < 3.737 ou nHet = 10.0 et 35.0 < nO < 50.0 |
38.18 | 21 | 52 | 24 | |
23 | Anisic ou Ethereal ou Green |
32.05 < MW < 132.13 ou 0.148 < X% < 0.275 ou 1.859 < Ui < 2.415 et nO < 41.0 ou 53.0 < nAT < 54.0 et 2.0 < N% < 13.0 ou nHet = 6.0 ou nR=Cp < 3.0 et nCL < 18.0 et nCrt < 3.0 |
38.08 | 409 | 512 | 971 | |
24 | Ethereal ou Oily ou Pear |
4.74 < Sv < 6.095 et 0.182 < X% ou 3.0 < nCar < 7.0 et 3.0 < nHet < 8.0 ou H% = 17.5 ou nR03 = 4.0 ou 1.252 < TPSA(Tot) < 1.279 et nCsp2 < 2.0 |
37.8 | 279 | 388 | 629 | |
25 | Ethereal ou Sour et |
130.16 < MW < 130.21 ou H% < 8.0 et nAT < 29.0 ou 6.554 < Sv < 6.557 ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107 et nHet < 5.0 et 15.0 < nArCOOR < 16.0 ou X% = 0.258 ou 60.0 < nR=Cp < 61.0 et nAB < 35.0 |
36.84 | 98 | 161 | 203 | |
26 | Ethereal ou Sour et |
130.16 < MW < 130.21 ou H% < 8.0 et nAT < 29.0 ou 6.554 < Sv < 6.557 ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107 et 15.0 < nArCOOR < 16.0 et nOHs < 18.0 ou X% = 0.258 ou 60.0 < nR=Cp < 61.0 et nAB < 35.0 |
36.84 | 98 | 161 | 203 | |
27 | Metallic ou Oily ou Woody |
4.0 < N% < 11.0 ou nArNHR < 3.0 ou 3.032 < Ui < 3.177 et 4.74 < Sv < 6.241 et 25.0 < nO ou 135.23 < MW < 136.21 ou 11.0 < nHet < 12.0 ou 1.279 < TPSA(Tot) < 1.327 et 18.0 < nCs < 63.0 ou nCIC = 1.0 |
35.8 | 338 | 465 | 817 | |
28 | Balsamic ou Green ou Hay |
5.0 < nHet < 13.0 et 11.0 < nR=Cp < 37.0 ou nBT < 0.0 et 0.935 < Ui < 3.333 ou 38.0 < nAT < 54.0 ou 2.0 < nCsp2 < 4.0 et N% < 10.0 et 0.043 < X% < 0.268 ou 5.254 < Sv < 5.314 ou nCL = 7.0 |
35.23 | 419 | 510 | 1098 | |
29 | Ethereal ou Green ou Tarry |
5.135 < Sv < 6.71 ou nCsp2 < 0.0 et H% < 17.0 et 2.0 < nCrt < 3.0 et Ui < 3.338 et TPSA(Tot) < 3.044 ou nHet = 12.0 et MW < 242.45 |
34.59 | 367 | 505 | 923 | |
30 | Oily ou Pear ou Tea |
140.25 < MW < 144.29 ou 9.0 < N% et 4.74 < Sv < 6.095 ou H% = 17.5 ou 2.589 < Ui < 2.59 ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287 et 0.08 < X% < 0.31 |
33.65 | 140 | 270 | 286 | |
31 | Oily ou Pear ou Tea |
140.25 < MW < 144.29 ou 9.0 < N% ou 2.589 < Ui < 2.59 et 4.74 < Sv < 6.095 ou H% = 17.5 ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287 et 0.08 < X% < 0.31 |
33.65 | 140 | 270 | 286 | |
32 | Ethereal ou Sour ou Vanilin |
19.0 < nAB < 22.0 ou 1.0 < nCq et H% < 11.0 ou MW = 130.21 et nHet < 2.0 ou Sv = 8.008 ou X% = 0.217 ou 60.0 < nR=Cp < 61.0 ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107 et nAT < 40.0 |
33.22 | 107 | 195 | 234 | |
33 | Ethereal ou Fatty |
H% < 10.0 ou 0.241 < X% < 0.31 et nArNHR < 3.0 et nROR < 1.0 |
33.21 | 189 | 254 | 504 | |
34 | Minty ou Vanilin et |
150.24 < MW < 154.28 et X% < 0.115 ou Sv = 7.554 ou nR=Cp = 10.0 et 18.0 < nO < 29.0 et nR03 = 2.0 et Ui < 2.142 ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365 |
32.75 | 38 | 84 | 70 | |
35 | Green ou Orange ou Pear |
22.0 < nAT < 41.0 ou 8.0 < N% < 10.0 ou 0.94 < Ui < 1.377 et 0.063 < X% < 0.273 et 9.0 < nOHs < 26.0 ou nO = 41.0 et 7.0 < H% < 23.0 ou 47.0 < nAB < 48.0 ou 1.0 < nR05 ou 64.0 < nR=Cp < 65.0 |
32.08 | 351 | 407 | 1038 | |
36 | Apricot ou Herbaceous ou Waxy |
5.0 < N% < 13.0 ou 17.0 < nR=Cp < 30.0 et 8.0 < nCL < 20.0 et 0.036 < X% < 0.279 et 0.606 < TPSA(Tot) < 3.209 ou 8.009 < Sv < 9.376 et 0.935 < Ui < 3.471 ou 56.0 < nCs |
31.4 | 336 | 439 | 967 | |
37 | Balsamic ou Mossy |
8.0 < nHet et 21.0 < nR=Cp < 54.0 ou MW = 206.31 ou Sv = 5.657 ou 2.676 < Ui < 2.677 ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641 et 12.0 < H% < 30.0 |
31.2 | 78 | 163 | 165 | |
38 | Camphor | 152.26 < MW < 154.28 ou nR=Cp = 10.0 et Sv < 5.639 et TPSA(Tot) < 0.348 ou 1.682 < Ui < 1.695 et N% < 2.0 |
30.55 | 22 | 66 | 28 | |
39 | Caramelic ou Vanilin |
15.0 < nO < 27.0 et nR03 = 3.0 ou MW = 138.18 et 6.092 < Sv < 8.408 ou 0.561 < Ui < 0.6 et 10.0 < H% < 16.5 ou nR05 = 2.0 ou nCs = 15.0 |
30.53 | 40 | 81 | 90 | |
40 | Caramelic ou Grape ou Woody |
X% < 0.083 ou nR03 = 3.0 et 10.0 < H% < 24.0 et N% < 5.0 et 11.0 < nR=Cp < 46.0 ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985 et 121.2 < MW et 20.0 < nCs < 45.0 ou nR05 = 2.0 et 5.0 < nArOH |
30.24 | 163 | 293 | 409 | |
41 | Herbaceous ou Lilly ou Pineapple |
116.18 < MW < 242.29 et 4.0 < N% < 8.0 ou 15.0 < nR=Cp < 24.0 ou 3.012 < TPSA(Tot) < 3.175 et 21.0 < nO < 47.0 et 16.0 < nCs < 44.0 ou 8.013 < Sv < 9.376 ou 41.0 < nRCOOH et 0.935 < Ui < 4.064 |
29.96 | 320 | 426 | 962 | |
42 | Ambre ou Honey ou Oily |
39.0 < nO < 46.0 et 27.0 < nR=Cp < 87.0 ou nBT < 0.0 ou 2.0 < nHet < 16.0 ou nCsp2 = 2.0 et 5.0 < N% ou 194.35 < MW < 195.24 ou X% = 0.185 ou 1.335 < Ui < 1.396 et 4.74 < Sv < 7.393 |
29.95 | 207 | 320 | 578 | |
43 | Berry ou Herbaceous ou Peachy |
26.0 < nAT < 36.0 ou nR03 = 2.0 et 5.13 < Sv < 8.735 et 7.0 < nCL < 19.0 ou 3.925 < TPSA(Tot) et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 5.0 < nArOH ou nBT < 0.0 ou 2.0 < nR05 < 3.0 |
29.81 | 285 | 414 | 827 | |
44 | Waxy | 4.76 < Sv < 5.081 et 0.231 < X% ou 2.933 < Ui < 2.939 et nHet < 3.0 |
29.8 | 31 | 63 | 72 | |
45 | Pineapple | MW = 130.21 ou 5.458 < Sv < 5.548 ou 2.284 < TPSA(Tot) < 2.302 et 9.0 < H% < 12.0 et 0.136 < X% < 0.258 ou 84.0 < nR=Cp < 90.0 et nR03 = 2.0 |
29.76 | 25 | 52 | 57 | |
46 | Phenolic ou Rose ou Winey |
5.577 < Sv < 6.937 et 6.0 < nHet < 7.0 ou 50.0 < nR=Cp < 96.0 ou 1.797 < TPSA(Tot) < 2.492 et 0.136 < X% < 0.295 et 1.982 < Ui < 3.438 ou MW = 122.18 ou nBT < 0.0 ou 51.0 < nO < 52.0 et 1.0 < N% |
29.28 | 205 | 308 | 597 | |
47 | Honey ou Jasmin ou Woody |
4.0 < nHet < 8.0 et 15.0 < nOHs < 28.0 ou 0.086 < X% < 0.311 ou nSH = 13.0 et 133.21 < MW < 292.51 et 5.042 < Sv < 7.393 et 10.0 < nC < 21.0 et 21.0 < nO ou 2.0 < nRCOOH < 41.0 |
28.73 | 204 | 306 | 608 | |
48 | Orange-blossom ou Rose ou Spicy |
6.01 < Sv < 6.072 ou 39.0 < nAT < 49.0 ou 7.0 < nHet ou nCs = 22.0 ou 89.0 < nR=Cp < 96.0 et 0.023 < X% < 0.229 et 1.511 < Ui ou 48.0 < nO < 54.0 ou N% = 10.0 et 14.0 < nOHs |
28.3 | 231 | 327 | 720 | |
49 | Buterry ou Pineapple |
26.0 < nAT < 30.0 et 4.0 < nCL < 9.0 et 1.0 < nHet < 2.0 et 9.0 < H% < 10.0 ou X% = 0.176 ou 2.075 < TPSA(Tot) < 2.107 et 12.0 < nRCOOH < 21.0 ou 82.0 < nR=Cp < 90.0 et 5.301 < Sv < 6.564 et 2.0 < nR03 |
27.77 | 30 | 80 | 58 | |
50 | Lillac ou Medicinal |
nHet = 6.0 et X% < 0.095 ou 2.082 < Ui < 2.084 et TPSA(Tot) < 0.868 ou 9.008 < Sv < 9.275 et 108.1 < MW < 184.68 |
27.65 | 26 | 57 | 63 | |
51 | Banana ou Nut ou Waxy |
nHet = 1.0 et 6.0 < N% ou 4.76 < Sv < 4.824 et 0.216 < X% ou 2.589 < Ui < 2.596 ou 2.689 < TPSA(Tot) < 2.697 et 13.0 < nOHs < 22.0 ou 63.0 < nAT < 67.0 ou nAB = 13.0 et 10.0 < H% < 21.0 |
27.34 | 70 | 140 | 186 | |
52 | Berry ou Fatty |
0.241 < X% < 0.31 ou 2.161 < Ui < 2.53 et 4.765 < Sv < 5.832 et 19.0 < nR=Cp < 173.0 et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622 ou 112.19 < MW < 114.21 et nHet < 2.0 et 3.0 < N% et nArNHR < 3.0 |
26.56 | 89 | 157 | 267 | |
53 | Animal ou Camphor ou Hay |
134.24 < MW < 136.16 ou X% < 0.027 et 0.738 < TPSA(Tot) < 3.266 ou 1.953 < Ui < 1.959 |
25.67 | 57 | 139 | 140 | |
54 | Animal ou Hyacinth ou Medicinal |
16.0 < nO < 28.0 et 6.0 < nHet < 7.0 et TPSA(Tot) < 0.935 ou 244.41 < MW < 253.32 ou Sv = 7.16 ou 3.656 < Ui < 3.669 et X% < 0.143 et nR03 = 2.0 ou nR=Cp = 48.0 et nCar = 4.0 |
25.51 | 50 | 123 | 123 | |
55 | Mushroom ou Orris ou Winey |
1.0 < nHet < 4.0 et 0.241 < X% < 0.311 et 2.0 < nR03 et 24.0 < nR=Cp < 113.0 ou 4.898 < Sv < 4.908 |
25.19 | 65 | 147 | 176 | |
56 | Citrus | 4.787 < Sv < 5.042 et 4.0 < N% ou MW = 136.26 et 11.0 < H% < 16.0 ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004 |
25.0 | 29 | 78 | 67 | |
57 | Gassy ou Medicinal ou Tobacco |
5.639 < Sv et X% < 0.105 et Ui < 1.709 ou 78.0 < nR=Cp < 79.0 ou 0.759 < TPSA(Tot) < 0.868 et 2.0 < nHet < 10.0 et 5.0 < nArOH ou 7.0 < nAT < 9.0 |
25.0 | 58 | 121 | 169 | |
58 | Apple | MW = 186.33 ou 5.544 < Sv < 5.661 et 0.182 < X% < 0.28 et nArNHR < 3.0 et 1.962 < Ui < 3.203 |
23.71 | 23 | 56 | 64 | |
59 | Animal ou Earthy ou Medicinal |
17.0 < nCL < 19.0 ou 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 6.0 < nHet < 12.0 ou 9.008 < Sv < 9.275 et 0.12 < X% < 0.22 ou 132.17 < MW < 132.18 ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213 |
23.65 | 66 | 175 | 170 | |
60 | Gassy | Sv = 5.926 ou nR03 < 0.0 et 12.0 < nO < 25.0 ou 0.033 < X% < 0.034 et 11.0 < nCs < 22.0 ou 96.14 < MW < 98.16 et TPSA(Tot) < 1.576 |
22.72 | 20 | 47 | 61 | |
61 | Animal ou Medicinal ou Piney |
X% < 0.088 et 2.0 < nCsp2 < 3.0 et 1.105 < TPSA(Tot) < 3.142 ou 5.819 < Sv < 5.832 et 4.0 < nArNHR ou 252.44 < MW < 253.32 ou nAT = 49.0 ou 3.656 < Ui < 3.669 et N% < 6.0 |
22.65 | 58 | 121 | 193 | |
62 | Honey | 8.0 < nHet < 14.0 et 0.136 < X% < 0.231 ou MW = 164.22 et 5.966 < Sv < 7.393 et 2.0 < nR03 et 2.28 < Ui < 3.394 ou TPSA(Tot) = 0.067 |
20.33 | 24 | 56 | 86 | |
63 | Honey | 5.966 < Sv < 7.393 et 8.0 < nHet < 14.0 et 0.136 < X% < 0.231 ou MW = 164.22 et 2.0 < nR03 et 2.28 < Ui < 3.394 ou TPSA(Tot) = 0.067 |
20.33 | 24 | 56 | 86 | |
64 | Apricot ou Leafy ou Pear |
11.0 < N% < 13.0 ou 0.185 < X% < 0.209 et 5.159 < Sv < 6.104 et 1.0 < nHet < 6.0 ou 158.27 < MW < 158.36 ou 2.498 < TPSA(Tot) < 2.527 |
18.62 | 46 | 115 | 178 |
Code | Description | Catégorie | Sous-catégorie | |
---|---|---|---|---|
nC | number of Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCar | number of aromatic C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCL | number of Chlorine atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nOxolanes | number of Oxolanes | Functional group counts | Basic descriptors | |
nHet | number of heteroatoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nRCOOH | number of carboxylic acids (aliphatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nOHs | number of secondary alcohols | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR=Ct | number of aliphatic tertiary C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
X% | percentage of halogen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nAT | number of atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCs | number of total secondary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCq | number of total quaternary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR=Cp | number of terminal primary C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nArCOOR | number of esters (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
MW | molecular weight | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArNHR | number of secondary amines (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCsp2 | number of sp2 hybridized Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nBT | number of bonds | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArNO2 | number of nitro groups (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nSH | number of thiols | Functional group counts | Basic descriptors | |
nAB | number of aromatic bonds | Constitutional indices | Basic descriptors | |
Ui | unsaturation index | Molecular properties | Basic descriptors | |
H% | percentage of H atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArCO | number of ketones (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
Sv | sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) | Constitutional indices | Basic descriptors | |
N% | percentage of N atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nO | number of Oxygen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCrt | number of ring tertiary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCIC | number of rings (cyclomatic number) | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nROR | number of ethers (aliphatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR07 | number of 7-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nR05 | number of 5-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nArOH | number of aromatic hydroxyls | Functional group counts | Basic descriptors | |
TPSA(Tot) | topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions | Molecular properties | Basic descriptors | |
nR03 | number of 3-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors |