# | Qualités | Propriétés physico-chimiques | Score (en %) | Support | Support qualités | Support propriétés | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Fruity ou Herbaceous ou Waxy |
21.0 < nO < 45.0 ou 6.0 < H% < 11.0 et 0.074 < X% < 0.302 ou 7.538 < Sv < 8.778 ou 54.0 < nAT < 59.0 et 0.695 < Ui < 3.517 ou nCL = 27.0 ou 131.0 < nR=Cp < 173.0 ou TPSA(Tot) = 0.81 et 1.0 < nR03 |
58.9 | 764 | 872 | 1189 | |
2 | Fruity ou Oily ou Woody |
4.74 < Sv < 5.399 ou 2.0 < nHet < 4.0 et 26.0 < nAB et 1.055 < Ui < 1.849 ou nR07 = 1.0 ou 15.0 < nR=Cp < 54.0 ou 1.0 < nArNO2 et 32.05 < MW < 112.24 et 8.0 < H% < 24.0 ou 8.0 < nArCOOR < 9.0 |
57.78 | 828 | 908 | 1353 | |
3 | Camphor ou Fruity ou Herbaceous |
136.26 < MW < 158.22 ou 12.0 < nCL < 17.0 ou nArNHR < 3.0 ou 2.913 < TPSA(Tot) < 3.291 et 19.0 < nAT < 56.0 et 0.348 < Ui < 3.471 ou 7.0 < nOHs < 12.0 et 8.0 < nArCOOR < 26.0 ou nRCOOH = 33.0 et 15.0 < nO < 55.0 |
57.28 | 810 | 881 | 1343 | |
4 | Fruity ou Waxy ou Woody |
18.0 < nAB < 48.0 et 4.0 < nCL < 17.0 ou 21.0 < H% < 24.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 9.0 < nR=Cp < 14.0 ou 4.76 < Sv < 5.081 et 114.16 < MW < 340.66 ou 1.396 < Ui < 1.599 et nHet < 8.0 ou nC = 28.0 |
55.58 | 692 | 808 | 1129 | |
5 | Fruity ou Waxy ou Woody |
16.0 < nO < 47.0 et nCL < 17.0 ou 21.0 < H% < 24.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 15.0 < nR=Cp ou 4.76 < Sv < 5.081 et 114.16 < MW < 340.66 ou 1.396 < Ui < 1.599 et nHet < 8.0 ou nC = 28.0 |
55.58 | 692 | 808 | 1129 | |
6 | Citrus ou Fruity ou Woody |
1.0 < nArCO < 2.0 et 2.099 < Ui < 3.43 ou 9.0 < nOHs < 14.0 et 11.0 < nR=Cp < 91.0 ou nAB = 18.0 ou 41.0 < nCs < 42.0 et 17.0 < nAT < 61.0 et 6.0 < H% < 24.0 ou nRCOOH = 33.0 ou 3.698 < TPSA(Tot) < 3.729 |
55.39 | 745 | 815 | 1275 | |
7 | Fruity ou Spicy ou Woody |
5.159 < Sv < 8.424 et 1.0 < nHet < 8.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et nCrt = 3.0 ou nR03 = 1.0 et 6.0 < H% < 24.0 et 11.0 < nR=Cp < 122.0 et 0.245 < Ui < 3.746 ou 22.0 < nCL < 23.0 ou 2.0 < nRCOOH < 42.0 |
54.87 | 754 | 840 | 1288 | |
8 | Fruity ou Minty ou Woody |
150.24 < MW < 236.39 ou nArNHR = 3.0 et 12.0 < nCs < 37.0 et nCar < 5.0 ou 21.0 < H% < 24.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 ou 4.787 < Sv < 5.059 ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485 et nHet < 8.0 et 1.0 < nR03 |
54.66 | 686 | 808 | 1133 | |
9 | Fruity ou Vanilin ou Waxy |
1.0 < nHet < 8.0 et 2.0 < N% < 13.0 et 0.114 < X% < 0.314 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 1.0 < nR03 < 8.0 et nCrt = 3.0 ou 4.76 < Sv < 4.908 ou 117.0 < nR=Cp < 173.0 et 1.014 < Ui < 3.551 ou 74.0 < nAT < 78.0 |
53.97 | 536 | 645 | 884 | |
10 | Fruity ou Vanilin ou Woody |
4.96 < Sv < 6.241 ou 2.0 < nR03 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 1.176 < Ui ou 0.021 < X% < 0.05 et 11.0 < nR=Cp < 117.0 et 9.0 < nOHs < 26.0 ou nRCOOH = 33.0 ou 2.0 < nArCOOR < 35.0 et nHet < 8.0 |
53.73 | 662 | 782 | 1112 | |
11 | Fruity ou Spicy ou Waxy |
0.074 < X% < 0.314 et 1.0 < nCsp2 et 0.713 < Ui < 3.551 ou 4.76 < Sv < 4.81 et 98.16 < MW < 268.54 et 1.0 < nR03 ou 107.0 < nR=Cp < 173.0 et 7.0 < H% < 24.0 ou nRCOOH = 9.0 et nHet < 8.0 |
53.57 | 615 | 726 | 1037 | |
12 | Fruity ou Spicy ou Waxy |
0.074 < X% < 0.314 et 1.0 < nCsp2 et 1.0 < nR03 et 0.713 < Ui < 3.551 ou 4.76 < Sv < 4.81 et 98.16 < MW < 268.54 ou 107.0 < nR=Cp < 173.0 et 7.0 < H% < 24.0 ou nRCOOH = 9.0 et nHet < 8.0 |
53.57 | 615 | 726 | 1037 | |
13 | Fruity ou Vanilin |
1.0 < nHet < 8.0 et 3.0 < N% < 13.0 et 1.0 < nCsp2 < 4.0 et 2.0 < nR03 < 8.0 et 1.014 < Ui < 3.43 ou 6.24 < Sv < 6.244 ou 23.0 < nC < 24.0 ou nCs = 12.0 ou nRCOOH = 33.0 et 0.077 < X% |
51.47 | 455 | 594 | 745 | |
14 | Ethereal ou Floral ou Oily |
2.0 < N% < 13.0 et 1.0 < nR03 < 7.0 ou 16.0 < nO < 25.0 ou H% = 9.5 ou 2.0 < nCar < 5.0 |
49.35 | 761 | 787 | 1516 | |
15 | Floral ou Minty ou Oily |
154.28 < MW < 158.22 ou 4.787 < Sv < 5.127 ou nHet = 5.0 ou 13.0 < H% < 36.0 ou X% = 0.263 ou nCs = 15.0 ou 0.701 < Ui < 0.786 et 16.0 < nO |
46.96 | 649 | 721 | 1310 | |
16 | Floral ou Minty ou Winey |
4.787 < Sv < 5.127 ou 13.0 < H% ou nCs = 23.0 et 16.0 < nO < 48.0 ou 144.24 < MW < 146.21 ou 25.0 < nCL < 27.0 ou N% = 15.0 ou 0.258 < X% < 0.263 ou nR=Cp = 10.0 et 17.0 < nAT < 75.0 |
43.86 | 583 | 638 | 1274 | |
17 | Floral ou Minty ou Winey |
4.787 < Sv < 5.127 ou 13.0 < H% ou 0.258 < X% < 0.263 ou nCs = 23.0 et 16.0 < nO < 48.0 ou 144.24 < MW < 146.21 ou 25.0 < nCL < 27.0 ou N% = 15.0 ou nR=Cp = 10.0 et 17.0 < nAT < 75.0 |
43.86 | 583 | 638 | 1274 | |
18 | Caramelic ou Floral ou Minty |
3.0 < nHet ou nR03 = 1.0 et 9.0 < nCL < 27.0 ou 4.824 < Sv < 4.843 et 18.0 < nAT et X% < 0.263 et 0.878 < Ui < 3.889 ou 212.32 < MW < 212.37 ou 9.0 < nR=Cp < 10.0 et 11.0 < nRCOOH |
43.31 | 473 | 588 | 977 | |
19 | Caramelic ou Floral ou Winey |
3.0 < nHet et nCsp2 = 2.0 ou 29.0 < nO ou H% = 10.0 et 110.12 < MW < 297.3 ou 31.0 < nAT < 33.0 ou 24.0 < nAB < 25.0 ou 25.0 < nCL < 27.0 et 1.0 < N% < 15.0 et 0.048 < X% < 0.304 |
42.6 | 536 | 618 | 1176 | |
20 | Balsamic ou Ethereal ou Green |
0.083 < X% < 0.283 et 0.182 < TPSA(Tot) < 3.011 ou 8.5 < H% < 27.0 et Ui < 3.351 ou 120.21 < MW < 122.23 ou 6.302 < Sv < 6.304 ou 17.0 < nCL < 18.0 ou N% = 2.0 |
41.7 | 558 | 614 | 1282 | |
21 | Ethereal ou Green ou Spicy |
0.037 < X% < 0.265 et 0.94 < Ui < 3.301 ou 53.0 < nAT < 54.0 ou 40.0 < nO < 41.0 ou H% < 8.0 et 2.0 < nRCOOH < 30.0 ou 200.31 < MW < 200.36 et nOHs < 26.0 et TPSA(Tot) < 3.255 |
41.11 | 546 | 601 | 1273 | |
22 | Ethereal ou Green ou Spicy |
0.037 < X% < 0.265 et 0.94 < Ui < 3.301 ou 53.0 < nAT < 54.0 ou 40.0 < nO < 41.0 ou H% < 8.0 et 2.0 < nRCOOH < 30.0 et nOHs < 26.0 ou 200.31 < MW < 200.36 et TPSA(Tot) < 3.255 |
41.11 | 546 | 601 | 1273 | |
23 | Caramelic ou Floral ou Nut |
3.0 < nHet < 15.0 ou 11.0 < N% < 13.0 et 152.26 < MW < 160.18 ou 4.787 < Sv < 5.059 et 16.0 < nCs et 10.0 < nArCOOR < 34.0 ou 9.5 < H% < 10.0 |
40.56 | 443 | 565 | 970 | |
24 | Camphor ou Ethereal ou Green |
6.719 < Sv < 10.429 ou 7.0 < nO < 15.0 et H% < 17.0 ou 23.0 < nOHs < 24.0 et TPSA(Tot) < 2.926 ou 3.162 < Ui < 3.237 et nCrt < 3.0 ou nHet = 12.0 et MW < 242.45 |
40.45 | 458 | 543 | 1047 | |
25 | Camphor ou Ethereal ou Oily |
0.229 < X% < 0.31 et nArNHR = 3.0 ou 13.0 < nOHs < 37.0 et 6.0 < nHet < 10.0 ou 168.26 < MW < 170.28 ou 13.0 < nArCOOR < 14.0 ou 3.052 < Ui < 3.082 ou 2.944 < TPSA(Tot) < 3.011 et 6.71 < Sv < 10.237 |
40.38 | 336 | 429 | 739 | |
26 | Musk | MW = 192.28 ou 3.593 < Ui et 28.0 < nR=Cp < 56.0 et 2.339 < TPSA(Tot) ou 5.0 < nCsp2 et 30.0 < nO < 50.0 |
39.34 | 24 | 52 | 33 | |
27 | Ethereal ou Oily |
168.26 < MW < 170.28 ou 10.0 < nCL < 26.0 ou 0.231 < X% et nArNHR < 3.0 et nROR < 1.0 |
38.95 | 261 | 369 | 562 | |
28 | Ethereal ou Oily ou Pear |
nHet = 4.0 ou 0.231 < X% < 0.31 ou 13.0 < nOHs < 37.0 et nROR < 1.0 |
37.32 | 268 | 388 | 598 | |
29 | Ethereal ou Sour et |
130.16 < MW < 130.21 ou H% < 8.0 et nAT < 29.0 ou 6.554 < Sv < 6.557 ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107 et nHet < 5.0 et 15.0 < nArCOOR < 16.0 ou X% = 0.258 ou 60.0 < nR=Cp < 61.0 et nAB < 35.0 |
36.84 | 98 | 161 | 203 | |
30 | Ethereal ou Sour et |
130.16 < MW < 130.21 ou H% < 8.0 et nAT < 29.0 ou 6.554 < Sv < 6.557 ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107 et 15.0 < nArCOOR < 16.0 et nOHs < 18.0 ou X% = 0.258 ou 60.0 < nR=Cp < 61.0 et nAB < 35.0 |
36.84 | 98 | 161 | 203 | |
31 | Berry ou Fatty ou Herbaceous |
7.0 < nCL < 9.0 ou 9.0 < N% ou 14.0 < nArCOOR < 22.0 et 0.935 < Ui < 3.572 ou nR=Cp = 7.0 ou 3.925 < TPSA(Tot) et 1.0 < nCsp2 < 4.0 ou 4.779 < Sv < 4.867 et 1.0 < nR03 < 5.0 ou 2.0 < nR05 < 3.0 |
34.72 | 417 | 501 | 1117 | |
32 | Oily ou Pear ou Tea |
9.0 < N% et 39.0 < nR=Cp ou 140.25 < MW < 144.29 et 4.74 < Sv < 6.095 ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287 et 0.08 < X% < 0.31 ou H% = 17.5 ou 2.589 < Ui < 2.59 |
33.89 | 142 | 270 | 291 | |
33 | Minty ou Oily ou Pineapple |
4.74 < Sv < 6.092 et nArNHR < 3.0 ou 152.21 < MW < 154.22 et 11.0 < nOHs et 1.753 < Ui et 0.485 < TPSA(Tot) ou nR=Cp = 10.0 et 22.0 < nAT ou nCs = 15.0 et nHet < 2.0 |
33.43 | 217 | 351 | 515 | |
34 | Caramelic ou Grape ou Woody |
X% < 0.083 ou nR03 = 3.0 et 10.0 < H% < 24.0 et N% < 5.0 et 11.0 < nR=Cp < 46.0 ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985 et 121.2 < MW et 20.0 < nCs < 45.0 ou nR05 = 2.0 et 5.0 < nArOH |
30.24 | 163 | 293 | 409 | |
35 | Oily ou Tea |
Sv < 5.399 et 30.0 < nAT et 2.0 < N% et 0.094 < X% < 0.189 et 1.252 < TPSA(Tot) |
27.82 | 106 | 247 | 240 |
Code | Description | Catégorie | Sous-catégorie | |
---|---|---|---|---|
nC | number of Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCar | number of aromatic C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCL | number of Chlorine atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nRCOOH | number of carboxylic acids (aliphatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nHet | number of heteroatoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nOHs | number of secondary alcohols | Functional group counts | Basic descriptors | |
X% | percentage of halogen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nAT | number of atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCs | number of total secondary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR=Cp | number of terminal primary C(sp2) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nArCOOR | number of esters (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
MW | molecular weight | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArNHR | number of secondary amines (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nCsp2 | number of sp2 hybridized Carbon atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArNO2 | number of nitro groups (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nAB | number of aromatic bonds | Constitutional indices | Basic descriptors | |
Ui | unsaturation index | Molecular properties | Basic descriptors | |
H% | percentage of H atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nArCO | number of ketones (aromatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
Sv | sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) | Constitutional indices | Basic descriptors | |
N% | percentage of N atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nO | number of Oxygen atoms | Constitutional indices | Basic descriptors | |
nCrt | number of ring tertiary C(sp3) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nROR | number of ethers (aliphatic) | Functional group counts | Basic descriptors | |
nR07 | number of 7-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nR05 | number of 5-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors | |
nArOH | number of aromatic hydroxyls | Functional group counts | Basic descriptors | |
TPSA(Tot) | topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions | Molecular properties | Basic descriptors | |
nR03 | number of 3-membered rings | Ring descriptors | Basic descriptors |