Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:13:05
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Fruity
ou Herbaceous
ou Waxy
21.0 < nO < 45.0
ou 6.0 < H% < 11.0
et 0.074 < X% < 0.302
ou 7.538 < Sv < 8.778
ou 54.0 < nAT < 59.0
et 0.695 < Ui < 3.517
ou nCL = 27.0
ou 131.0 < nR=Cp < 173.0
ou TPSA(Tot) = 0.81
et 1.0 < nR03
58.9 764 872 1189
2 Fruity
ou Oily
ou Woody
4.74 < Sv < 5.399
ou 2.0 < nHet < 4.0
et 26.0 < nAB
et 1.055 < Ui < 1.849
ou nR07 = 1.0
ou 15.0 < nR=Cp < 54.0
ou 1.0 < nArNO2
et 32.05 < MW < 112.24
et 8.0 < H% < 24.0
ou 8.0 < nArCOOR < 9.0
57.78 828 908 1353
3 Camphor
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
ou 2.913 < TPSA(Tot) < 3.291
et 19.0 < nAT < 56.0
et 0.348 < Ui < 3.471
ou 7.0 < nOHs < 12.0
et 8.0 < nArCOOR < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
et 15.0 < nO < 55.0
57.28 810 881 1343
4 Fruity
ou Waxy
ou Woody
18.0 < nAB < 48.0
et 4.0 < nCL < 17.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 9.0 < nR=Cp < 14.0
ou 4.76 < Sv < 5.081
et 114.16 < MW < 340.66
ou 1.396 < Ui < 1.599
et nHet < 8.0
ou nC = 28.0
55.58 692 808 1129
5 Fruity
ou Waxy
ou Woody
16.0 < nO < 47.0
et nCL < 17.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 15.0 < nR=Cp
ou 4.76 < Sv < 5.081
et 114.16 < MW < 340.66
ou 1.396 < Ui < 1.599
et nHet < 8.0
ou nC = 28.0
55.58 692 808 1129
6 Citrus
ou Fruity
ou Woody
1.0 < nArCO < 2.0
et 2.099 < Ui < 3.43
ou 9.0 < nOHs < 14.0
et 11.0 < nR=Cp < 91.0
ou nAB = 18.0
ou 41.0 < nCs < 42.0
et 17.0 < nAT < 61.0
et 6.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 3.698 < TPSA(Tot) < 3.729
55.39 745 815 1275
7 Fruity
ou Spicy
ou Woody
5.159 < Sv < 8.424
et 1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et nCrt = 3.0
ou nR03 = 1.0
et 6.0 < H% < 24.0
et 11.0 < nR=Cp < 122.0
et 0.245 < Ui < 3.746
ou 22.0 < nCL < 23.0
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
54.87 754 840 1288
8 Fruity
ou Minty
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
et nCar < 5.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485
et nHet < 8.0
et 1.0 < nR03
54.66 686 808 1133
9 Fruity
ou Vanilin
ou Waxy
1.0 < nHet < 8.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt = 3.0
ou 4.76 < Sv < 4.908
ou 117.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.014 < Ui < 3.551
ou 74.0 < nAT < 78.0
53.97 536 645 884
10 Fruity
ou Vanilin
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.176 < Ui
ou 0.021 < X% < 0.05
et 11.0 < nR=Cp < 117.0
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
et nHet < 8.0
53.73 662 782 1112
11 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
et 1.0 < nR03
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
12 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 1.0 < nR03
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
13 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.014 < Ui < 3.43
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nCs = 12.0
ou nRCOOH = 33.0
et 0.077 < X%
51.47 455 594 745
14 Ethereal
ou Floral
ou Oily
2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03 < 7.0
ou 16.0 < nO < 25.0
ou H% = 9.5
ou 2.0 < nCar < 5.0
49.35 761 787 1516
15 Floral
ou Minty
ou Oily
154.28 < MW < 158.22
ou 4.787 < Sv < 5.127
ou nHet = 5.0
ou 13.0 < H% < 36.0
ou X% = 0.263
ou nCs = 15.0
ou 0.701 < Ui < 0.786
et 16.0 < nO
46.96 649 721 1310
16 Floral
ou Minty
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 13.0 < H%
ou nCs = 23.0
et 16.0 < nO < 48.0
ou 144.24 < MW < 146.21
ou 25.0 < nCL < 27.0
ou N% = 15.0
ou 0.258 < X% < 0.263
ou nR=Cp = 10.0
et 17.0 < nAT < 75.0
43.86 583 638 1274
17 Floral
ou Minty
ou Winey
4.787 < Sv < 5.127
ou 13.0 < H%
ou 0.258 < X% < 0.263
ou nCs = 23.0
et 16.0 < nO < 48.0
ou 144.24 < MW < 146.21
ou 25.0 < nCL < 27.0
ou N% = 15.0
ou nR=Cp = 10.0
et 17.0 < nAT < 75.0
43.86 583 638 1274
18 Caramelic
ou Floral
ou Minty
3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
ou 4.824 < Sv < 4.843
et 18.0 < nAT
et X% < 0.263
et 0.878 < Ui < 3.889
ou 212.32 < MW < 212.37
ou 9.0 < nR=Cp < 10.0
et 11.0 < nRCOOH
43.31 473 588 977
19 Caramelic
ou Floral
ou Winey
3.0 < nHet
et nCsp2 = 2.0
ou 29.0 < nO
ou H% = 10.0
et 110.12 < MW < 297.3
ou 31.0 < nAT < 33.0
ou 24.0 < nAB < 25.0
ou 25.0 < nCL < 27.0
et 1.0 < N% < 15.0
et 0.048 < X% < 0.304
42.6 536 618 1176
20 Balsamic
ou Ethereal
ou Green
0.083 < X% < 0.283
et 0.182 < TPSA(Tot) < 3.011
ou 8.5 < H% < 27.0
et Ui < 3.351
ou 120.21 < MW < 122.23
ou 6.302 < Sv < 6.304
ou 17.0 < nCL < 18.0
ou N% = 2.0
41.7 558 614 1282
21 Ethereal
ou Green
ou Spicy
0.037 < X% < 0.265
et 0.94 < Ui < 3.301
ou 53.0 < nAT < 54.0
ou 40.0 < nO < 41.0
ou H% < 8.0
et 2.0 < nRCOOH < 30.0
ou 200.31 < MW < 200.36
et nOHs < 26.0
et TPSA(Tot) < 3.255
41.11 546 601 1273
22 Ethereal
ou Green
ou Spicy
0.037 < X% < 0.265
et 0.94 < Ui < 3.301
ou 53.0 < nAT < 54.0
ou 40.0 < nO < 41.0
ou H% < 8.0
et 2.0 < nRCOOH < 30.0
et nOHs < 26.0
ou 200.31 < MW < 200.36
et TPSA(Tot) < 3.255
41.11 546 601 1273
23 Caramelic
ou Floral
ou Nut
3.0 < nHet < 15.0
ou 11.0 < N% < 13.0
et 152.26 < MW < 160.18
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 16.0 < nCs
et 10.0 < nArCOOR < 34.0
ou 9.5 < H% < 10.0
40.56 443 565 970
24 Camphor
ou Ethereal
ou Green
6.719 < Sv < 10.429
ou 7.0 < nO < 15.0
et H% < 17.0
ou 23.0 < nOHs < 24.0
et TPSA(Tot) < 2.926
ou 3.162 < Ui < 3.237
et nCrt < 3.0
ou nHet = 12.0
et MW < 242.45
40.45 458 543 1047
25 Camphor
ou Ethereal
ou Oily
0.229 < X% < 0.31
et nArNHR = 3.0
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et 6.0 < nHet < 10.0
ou 168.26 < MW < 170.28
ou 13.0 < nArCOOR < 14.0
ou 3.052 < Ui < 3.082
ou 2.944 < TPSA(Tot) < 3.011
et 6.71 < Sv < 10.237
40.38 336 429 739
26 Musk MW = 192.28
ou 3.593 < Ui
et 28.0 < nR=Cp < 56.0
et 2.339 < TPSA(Tot)
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nO < 50.0
39.34 24 52 33
27 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
38.95 261 369 562
28 Ethereal
ou Oily
ou Pear
nHet = 4.0
ou 0.231 < X% < 0.31
ou 13.0 < nOHs < 37.0
et nROR < 1.0
37.32 268 388 598
29 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et nHet < 5.0
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
30 Ethereal
ou Sour
et Floral
130.16 < MW < 130.21
ou H% < 8.0
et nAT < 29.0
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.107
et 15.0 < nArCOOR < 16.0
et nOHs < 18.0
ou X% = 0.258
ou 60.0 < nR=Cp < 61.0
et nAB < 35.0
36.84 98 161 203
31 Berry
ou Fatty
ou Herbaceous
7.0 < nCL < 9.0
ou 9.0 < N%
ou 14.0 < nArCOOR < 22.0
et 0.935 < Ui < 3.572
ou nR=Cp = 7.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.779 < Sv < 4.867
et 1.0 < nR03 < 5.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
34.72 417 501 1117
32 Oily
ou Pear
ou Tea
9.0 < N%
et 39.0 < nR=Cp
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.89 142 270 291
33 Minty
ou Oily
ou Pineapple
4.74 < Sv < 6.092
et nArNHR < 3.0
ou 152.21 < MW < 154.22
et 11.0 < nOHs
et 1.753 < Ui
et 0.485 < TPSA(Tot)
ou nR=Cp = 10.0
et 22.0 < nAT
ou nCs = 15.0
et nHet < 2.0
33.43 217 351 515
34 Caramelic
ou Grape
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.24 163 293 409
35 Oily
ou Tea
Sv < 5.399
et 30.0 < nAT
et 2.0 < N%
et 0.094 < X% < 0.189
et 1.252 < TPSA(Tot)
27.82 106 247 240

Qualités

Ethereal Pear Grape Pineapple Flora Nut Balsamic Caramelic Fruity Vanilin Floral Green Fatty Tea Citrus Minty Waxy Winey Camphor Berry Oily Musk Woody Spicy Sour Herbaceous

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArNO2 number of nitro groups (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
nArCO number of ketones (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations