Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:14:51
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Camphor
ou Fruity
ou Herbaceous
136.26 < MW < 158.22
ou 12.0 < nCL < 17.0
ou nArNHR < 3.0
ou 2.913 < TPSA(Tot) < 3.291
et 19.0 < nAT < 56.0
et 0.348 < Ui < 3.471
ou 7.0 < nOHs < 12.0
et 8.0 < nArCOOR < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
et 15.0 < nO < 55.0
57.28 810 881 1343
2 Fruity
ou Waxy
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 5.0 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.76 < Sv < 5.32
et 1.199 < Ui < 3.746
ou nRCOOH = 33.0
et 100.18 < MW < 340.66
ou nC = 28.0
ou nR=Cp = 8.0
55.59 705 808 1165
3 Citrus
ou Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 10.0 < nCs < 37.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 1.0 < N% < 13.0
et 1.174 < Ui < 3.746
ou nRCOOH = 33.0
et nCrt < 3.0
ou nArCOOR = 30.0
55.49 682 815 1096
4 Fruity
ou Spicy
ou Woody
5.159 < Sv < 8.424
et 1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et nCrt = 3.0
ou nR03 = 1.0
et 6.0 < H% < 24.0
et 11.0 < nR=Cp < 122.0
et 0.245 < Ui < 3.746
ou 22.0 < nCL < 23.0
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
54.87 754 840 1288
5 Fruity
ou Minty
ou Woody
150.24 < MW < 236.39
ou nArNHR = 3.0
et 12.0 < nCs < 37.0
et nCar < 5.0
ou 21.0 < H% < 24.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 0.348 < TPSA(Tot) < 0.485
et nHet < 8.0
et 1.0 < nR03
54.66 686 808 1133
6 Fruity
ou Vanilin
ou Waxy
1.0 < nHet < 8.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.114 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.0 < nR03 < 8.0
et nCrt = 3.0
ou 4.76 < Sv < 4.908
ou 117.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.014 < Ui < 3.551
ou 74.0 < nAT < 78.0
53.97 536 645 884
7 Fruity
ou Vanilin
ou Woody
4.96 < Sv < 6.241
ou 2.0 < nR03
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 1.176 < Ui
ou 0.021 < X% < 0.05
et 11.0 < nR=Cp < 117.0
et 9.0 < nOHs < 26.0
ou nRCOOH = 33.0
ou 2.0 < nArCOOR < 35.0
et nHet < 8.0
53.73 662 782 1112
8 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
et 1.0 < nR03
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
9 Fruity
ou Spicy
ou Waxy
0.074 < X% < 0.314
et 1.0 < nCsp2
et 1.0 < nR03
et 0.713 < Ui < 3.551
ou 4.76 < Sv < 4.81
et 98.16 < MW < 268.54
ou 107.0 < nR=Cp < 173.0
et 7.0 < H% < 24.0
ou nRCOOH = 9.0
et nHet < 8.0
53.57 615 726 1037
10 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03 < 8.0
et 1.014 < Ui < 3.43
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou nCs = 12.0
ou nRCOOH = 33.0
et 0.077 < X%
51.47 455 594 745
11 Floral
ou Oily
ou Pineapple
0.08 < X% < 0.31
et 0.067 < TPSA(Tot)
ou 1.141 < Ui < 1.671
et 123.22 < MW < 410.8
ou nR=Cp = 16.0
et 1.0 < N%
ou 10.0 < nHet < 11.0
et 18.0 < nCs < 63.0
48.66 620 704 1190
12 Ethereal
ou Floral
ou Oily
210.3 < MW < 396.78
ou H% = 11.0
ou 0.04 < X% < 0.212
ou nArOH < 4.0
48.15 730 787 1459
13 Floral
ou Minty
ou Oily
154.28 < MW < 158.22
ou 4.787 < Sv < 5.127
ou nHet = 5.0
ou 13.0 < H% < 36.0
ou X% = 0.263
ou nCs = 15.0
ou 0.701 < Ui < 0.786
et 16.0 < nO
46.96 649 721 1310
14 Camphor
ou Floral
ou Oily
4.74 < Sv < 7.929
et 20.0 < nO
et 0.245 < Ui < 3.921
ou nAT = 20.0
ou 0.053 < X% < 0.067
et 16.0 < nAB
ou 98.11 < MW < 98.16
ou 1.0 < nR07
46.1 686 718 1456
15 Ethereal
ou Floral
ou Winey
0.048 < X% < 0.304
et 14.0 < nR=Cp < 69.0
et 1.077 < Ui < 3.889
ou 8.0 < H% < 30.0
et N% < 12.0
ou nC = 9.0
ou 2.889 < TPSA(Tot) < 3.228
44.7 638 685 1380
16 Floral
ou Minty
ou Nut
X% < 0.212
et nArOH = 5.0
et 14.0 < nOHs
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 11.0 < N% < 13.0
ou 9.0 < nR=Cp < 10.0
et 16.0 < nO < 48.0
ou 10.0 < nHet < 11.0
ou 36.0 < nRCOOH < 42.0
et 16.0 < nCs < 58.0
44.22 494 584 1027
17 Floral
ou Minty
ou Winey
16.0 < nO < 48.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 14.0 < nOHs
et 0.878 < Ui < 3.669
ou 4.798 < Sv < 5.042
ou 31.0 < H% < 36.0
ou N% = 15.0
ou nR=Cp = 10.0
et 17.0 < nAT < 75.0
ou 126.17 < MW < 126.22
43.93 587 638 1285
18 Floral
ou Minty
ou Winey
16.0 < nO < 48.0
et 12.0 < nArCOOR < 34.0
et 14.0 < nOHs
et 0.878 < Ui < 3.669
ou 4.798 < Sv < 5.042
ou 31.0 < H% < 36.0
et 17.0 < nAT < 71.0
ou 126.17 < MW < 126.22
ou N% = 15.0
ou nR=Cp = 10.0
43.93 587 638 1285
19 Caramelic
ou Floral
ou Minty
3.0 < nHet
ou nR03 = 1.0
et 9.0 < nCL < 27.0
ou 4.824 < Sv < 4.843
et 18.0 < nAT
et X% < 0.263
et 0.878 < Ui < 3.889
ou 212.32 < MW < 212.37
ou 9.0 < nR=Cp < 10.0
et 11.0 < nRCOOH
43.31 473 588 977
20 Caramelic
ou Floral
ou Nut
5.0 < nHet < 15.0
et 4.0 < nArNHR
ou 2.949 < Ui < 3.373
et 0.045 < X% < 0.262
ou 142.27 < MW < 143.2
ou 4.787 < Sv < 5.042
ou nCs = 25.0
et 7.0 < nCL < 27.0
ou 79.0 < nR=Cp < 84.0
42.57 433 565 885

Qualités

Oily Waxy Vanilin Citrus Fruity Nut Herbaceous Floral Minty Caramelic Ethereal Winey Woody Camphor Pineapple Spicy

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations