Olfamining Rapport d'expérience

Informations générales
  • Algorithme : Redescription mining
  • Date de l'expérience : 31 oct. 2014 12:18:44
  • Qualités :
  • Propriétés physico-chimiques :

Redescriptions

Score de l'analyse : Moyenne des score des redescriptions.

Comment lire les redescriptions

# Qualités Propriétés physico-chimiques Score (en %) Support Support qualités Support propriétés
1 Ethereal
ou Fruity
174.22 < MW < 186.28
ou 37.0 < nO
ou 51.0 < nR=Cp < 53.0
ou 16.0 < nRCOOH < 17.0
ou 4.0 < nArNHR
ou nPyridines < 2.0
71.24 1142 1192 1553
2 Fruity
ou Woody
1.0 < nHet < 8.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 6.0 < nOHs < 23.0
ou 20.5 < H% < 24.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nR03
ou 0.021 < X% < 0.037
et 4.94 < Sv < 8.424
ou 2.0 < nRCOOH < 42.0
ou nArCOOR = 30.0
53.0 643 759 1097
3 Fruity
ou Vanilin
1.0 < nHet < 8.0
et 7.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 13.0
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 2.0 < nR03
ou 6.24 < Sv < 6.244
ou 23.0 < nC < 24.0
ou X% = 0.105
ou nRCOOH = 33.0
et 0.416 < Ui < 3.551
51.64 455 594 742
4 Fruity
ou Spicy
2.0 < nR03 < 8.0
et nArOH = 5.0
ou nHet = 1.0
et 2.0 < N% < 13.0
et 0.043 < X% < 0.073
et 1.0 < nCsp2 < 4.0
ou nSH = 14.0
et 0.573 < Ui < 3.43
ou 51.0 < nAB < 52.0
ou nRCOOH = 9.0
49.56 511 675 867
5 Floral
ou Minty
X% < 0.212
et nArOH = 5.0
et 14.0 < nOHs
et 0.878 < Ui < 3.701
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou nR=Cp = 10.0
et 16.0 < nO < 60.0
ou 54.0 < nAT < 56.0
ou 10.0 < nHet < 11.0
ou 36.0 < nRCOOH < 42.0
43.22 459 540 981
6 Floral
ou Winey
23.0 < nAT < 62.0
et 0.08 < X% < 0.295
et 3.0 < nPyridines
ou 134.19 < MW < 150.19
et 22.0 < nCs
ou 4.798 < Sv < 4.898
et 18.0 < nAB
et 11.0 < nR=Cp < 12.0
ou 1.141 < Ui < 1.224
42.68 484 575 1043
7 Floral
ou Piney
13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.212
et 5.0 < nArOH
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 11.0 < N% < 12.0
et 16.0 < nO < 60.0
ou 142.27 < MW < 143.2
et 7.0 < nCL
et 18.0 < nCs
et 0.878 < Ui
42.06 416 503 902
8 Floral
ou Piney
13.0 < H% < 36.0
et 0.04 < X% < 0.212
et 5.0 < nArOH
ou 4.787 < Sv < 5.059
et 16.0 < nO < 60.0
ou 142.27 < MW < 143.2
ou 11.0 < N% < 12.0
et 7.0 < nCL < 27.0
et 18.0 < nCs
et 0.878 < Ui
42.06 416 503 902
9 Floral
ou Nut
16.0 < nO < 48.0
et 13.0 < H%
et 0.048 < X% < 0.216
ou 4.787 < Sv < 5.059
ou 54.0 < nAT < 56.0
et 7.0 < nCL < 21.0
et 0.878 < Ui
ou 54.0 < nCs < 58.0
et 116.23 < MW < 349.51
ou N% = 11.0
41.72 406 520 859
10 Caramelic
ou Floral
5.685 < Sv < 11.441
et 11.5 < H% < 36.0
ou nR03 = 1.0
et 0.048 < X% < 0.263
et 18.0 < nCs < 58.0
ou MW = 143.2
ou N% = 11.0
41.61 417 524 895
11 Musk 45.0 < nAB < 48.0
ou 5.0 < nCsp2
et 30.0 < nR=Cp < 56.0
ou nHet = 10.0
et 33.0 < nO < 48.0
ou Ui = 2.889
et 14.0 < nCL < 21.0
41.26 26 52 37
12 Camphor 5.042 < Sv < 6.01
et X% < 0.037
et 10.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.485
ou MW = 100.18
ou 1.682 < Ui < 1.695
et N% < 2.0
39.75 33 66 50
13 Ethereal
ou Floral
2.0 < N% < 13.0
ou 0.04 < X% < 0.063
ou nCs < 12.0
ou 0.245 < Ui < 0.348
39.22 579 612 1443
14 Ethereal
ou Green
Sv < 6.884
et 0.114 < X%
et 2.0 < nCrt < 3.0
et 0.846 < Ui < 3.237
ou 120.21 < MW < 122.23
ou nHet = 12.0
ou nCs < 14.0
et 17.5 < H% < 19.0
et TPSA(Tot) < 2.926
ou 53.0 < nAT < 54.0
38.97 364 485 813
15 Ethereal
ou Oily
168.26 < MW < 170.28
ou 10.0 < nCL < 26.0
ou 0.231 < X%
et nArNHR < 3.0
et nROR < 1.0
38.95 261 369 562
16 Oily
ou Woody
168.21 < MW < 170.28
ou 40.0 < nAT
ou 2.0 < nR03 < 8.0
et 6.18 < Sv < 8.346
et 5.0 < nAB < 25.0
ou H% = 15.5
ou 1.797 < Ui < 1.834
ou 1.263 < TPSA(Tot) < 1.327
et 6.0 < nCs < 17.0
38.72 311 443 671
17 Ethereal
ou Sour
Sv = 5.661
ou nAB < 20.0
et H% < 10.0
ou 144.19 < MW < 144.24
et 1.0 < N% < 6.0
ou X% = 0.217
ou nOHs < 4.0
ou 2.073 < TPSA(Tot) < 2.089
et nHet < 2.0
et 2.0 < nRCOOH < 20.0
38.54 101 169 194
18 Green
ou Spicy
34.0 < nAT < 48.0
ou 0.94 < Ui < 1.616
ou 0.13 < TPSA(Tot) < 2.232
et 0.037 < X% < 0.273
et 14.0 < nCs < 41.0
et 11.0 < nR=Cp < 75.0
ou MW = 264.45
ou 5.135 < Sv < 5.254
ou 2.0 < nR05
et nC < 19.0
34.99 421 475 1149
19 Oily 9.0 < N%
et 5.0 < nOxolanes
ou 4.779 < Sv < 4.824
ou 2.467 < TPSA(Tot) < 2.468
et 3.0 < nHet < 8.0
ou MW = 140.25
ou 2.362 < Ui < 2.375
et 0.111 < X% < 0.31
34.63 115 232 215
20 Citrus 4.939 < Sv < 5.32
et 21.0 < nCs < 22.0
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
et 1.849 < Ui < 2.783
ou MW = 166.29
ou nAT = 49.0
et nHet < 6.0
et 13.0 < nOHs < 21.0
34.25 37 78 67
21 Citrus 4.939 < Sv < 5.32
et 21.0 < nCs < 22.0
ou MW = 166.29
ou 40.0 < nR=Cp < 42.0
ou 1.995 < TPSA(Tot) < 2.004
et 1.849 < Ui < 2.783
ou nAT = 49.0
et nHet < 6.0
et 13.0 < nOHs < 21.0
34.25 37 78 67
22 Rose
ou Woody
14.0 < nC < 20.0
ou nR03 = 1.0
et 122.18 < MW < 282.52
et 4.787 < Sv < 6.431
ou 0.147 < X% < 0.152
et 23.0 < nAB < 26.0
ou 2.0 < nCL < 27.0
et nCar = 2.0
et 12.0 < nR=Cp < 132.0
34.01 265 386 658
23 Rose
ou Woody
14.0 < nC < 20.0
ou nR03 = 1.0
et 122.18 < MW < 282.52
et 4.787 < Sv < 6.431
ou 0.147 < X% < 0.152
et 23.0 < nAB < 26.0
et 3.0 < nCar
ou 5.0 < nCs < 59.0
et 12.0 < nR=Cp < 132.0
34.01 265 386 658
24 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 39.0 < nR=Cp
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
25 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et nROR < 1.0
ou 140.25 < MW < 144.29
et 6.104 < Sv < 7.085
ou 2.589 < Ui < 2.59
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
33.82 138 255 291
26 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 3.0 < nPyridines
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
27 Oily
ou Pear
9.0 < N%
et 4.0 < nHAcc
ou 140.25 < MW < 144.29
et 4.74 < Sv < 6.095
ou 1.269 < TPSA(Tot) < 1.287
et 0.08 < X% < 0.31
ou H% = 17.5
ou 2.589 < Ui < 2.59
33.82 138 255 291
28 Musk
ou Tarry
N% < 1.0
et X% < 0.032
ou 26.0 < H% < 30.0
et 30.0 < nR=Cp < 56.0
et 3.388 < Ui < 3.722
ou 107.17 < MW < 108.15
33.75 27 74 33
29 Ethereal
ou Fatty
0.238 < X% < 0.31
et nArNHR = 3.0
ou MW = 112.19
ou nOHs < 12.0
et nHet < 2.0
et nROR < 1.0
33.39 189 254 501
30 Minty 136.26 < MW < 168.26
et X% < 0.042
et 16.0 < nRCOOH < 19.0
et 1.671 < Ui < 2.182
ou nR=Cp = 10.0
et nHet < 5.0
et TPSA(Tot) < 0.81
33.33 28 71 41
31 Balsamic
ou Mossy
1.0 < nHet < 7.0
et 16.5 < H% < 30.0
et 21.0 < nR=Cp < 54.0
ou MW = 206.31
ou Sv = 5.657
ou 2.676 < Ui < 2.677
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.641
et 16.0 < nRCOOH < 34.0
ou 49.0 < nCs < 50.0
33.07 84 163 175
32 Camphor
et Fruity
5.042 < Sv < 5.32
et nHet < 0.0
ou 1.125 < Ui < 1.132
et 9.0 < nArCOOR < 14.0
et TPSA(Tot) < 0.485
32.81 21 63 22
33 Fatty
ou Herbaceous
21.0 < H% < 22.0
ou 15.0 < nOHs < 23.0
et 143.2 < MW < 249.39
et 1.0 < nHet < 10.0
ou 4.765 < Sv < 5.458
ou nAT = 23.0
et 0.98 < Ui < 3.601
ou nCL = 19.0
ou 2.0 < nR05 < 3.0
ou 3.925 < TPSA(Tot)
32.21 392 460 1149
34 Apple 44.0 < nR=Cp < 47.0
ou 11.0 < nOHs < 13.0
et 5.324 < Sv < 5.88
et nR03 = 2.0
et 1.582 < Ui < 2.792
ou 238.36 < MW < 238.41
et 0.179 < X% < 0.28
et nArNHR < 3.0
31.39 27 56 57
35 Nut
ou Pineapple
5.384 < Sv < 6.152
et nHet = 1.0
et 0.095 < X% < 0.258
et 1.588 < Ui < 2.668
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
ou MW = 152.21
ou TPSA(Tot) = 2.933
31.16 48 99 103
36 Balsamic 6.159 < Sv < 8.008
et 8.0 < nHet
ou MW = 206.31
et 21.0 < nR=Cp < 51.0
ou 1.586 < TPSA(Tot) < 1.592
et 0.103 < X%
ou nRCOOH = 36.0
et nR03 = 1.0
ou 2.841 < Ui < 2.848
et nArOH = 5.0
31.03 63 152 114
37 Vanilin 6.909 < Sv < 8.008
et 19.0 < nO < 22.0
et 0.05 < X% < 0.182
et 2.0 < nR03
et TPSA(Tot) < 1.303
30.9 17 26 46
38 Waxy 4.76 < Sv < 5.32
et 32.0 < nR=Cp < 118.0
et nArOH < 4.0
ou 17.0 < N% < 19.0
et 0.216 < X% < 0.296
et 2.503 < Ui < 3.537
30.9 34 63 81
39 Pineapple 5.458 < Sv < 5.661
et nHet = 1.0
ou 172.25 < MW < 172.3
et 0.136 < X% < 0.24
et 1.962 < Ui < 2.668
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et 8.0 < nSH < 10.0
30.66 23 52 46
40 Almond
ou Medicinal
6.431 < Sv
et N% < 1.0
et 16.0 < nCs < 23.0
ou 152.16 < MW < 152.21
ou X% = 0.04
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 4.0 < nHet
et TPSA(Tot) < 0.81
ou nAT < 9.0
et 4.0 < nArNHR
30.55 33 65 76
41 Caramelic
ou Vanilin
15.0 < nO < 27.0
et nR03 = 3.0
ou MW = 138.18
et 6.092 < Sv < 8.408
ou 0.561 < Ui < 0.6
et 10.0 < H% < 16.5
ou nR05 = 2.0
ou nCs = 15.0
30.53 40 81 90
42 Herbaceous
ou Pineapple
140.25 < MW < 252.44
et 5.324 < Sv
et 5.0 < nArOH
ou 8.0 < nCL < 9.0
ou 0.233 < X% < 0.262
et 9.0 < nC < 20.0
et 17.0 < nO < 20.0
ou 0.606 < Ui < 0.713
ou 3.925 < TPSA(Tot)
et 11.0 < nOHs
30.5 327 407 992
43 Caramelic
ou Green
25.0 < nAT < 26.0
ou 7.0 < nC < 9.0
ou 2.242 < Ui < 3.237
et 7.0 < H% < 23.5
et 0.034 < X% < 0.268
et 7.0 < nR=Cp < 75.0
ou 47.0 < nAB < 48.0
et 1.0 < N%
ou 11.481 < Sv < 25.383
30.47 330 407 1006
44 Minty
ou Vanilin
150.24 < MW < 154.28
et X% < 0.115
ou Sv = 7.554
ou nR=Cp = 10.0
ou 1.695 < Ui < 1.709
et 18.0 < nO < 29.0
et nR03 = 2.0
ou 1.343 < TPSA(Tot) < 1.365
30.28 43 97 88
45 Caramelic
ou Woody
X% < 0.083
ou nR03 = 3.0
et 10.0 < H% < 24.0
et N% < 5.0
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 2.934 < TPSA(Tot) < 2.985
et 121.2 < MW
et 20.0 < nCs < 45.0
ou nR05 = 2.0
et 5.0 < nArOH
30.22 159 276 409
46 Animal
ou Camphor
nR03 < 1.0
et 0.416 < TPSA(Tot) < 3.255
ou 244.41 < MW < 248.4
et nCsp2 < 1.0
ou nCs = 44.0
ou 2.698 < Ui < 2.704
et 2.0 < nHet < 8.0
et X% < 0.081
ou 6.131 < Sv < 6.135
30.18 48 117 90
47 Balsamic
ou Mimosa
6.159 < Sv
et 16.5 < H% < 30.0
et 0.109 < X% < 0.2
et 2.0 < nR03 < 3.0
ou MW = 192.33
ou 2.349 < Ui < 2.356
ou 0.229 < TPSA(Tot) < 0.283
et 14.0 < nR=Cp < 51.0
ou nRCOOH = 36.0
30.1 84 161 202
48 Anisic
ou Ethereal
nAT < 30.0
et 1.859 < Ui < 2.415
ou H% < 8.0
et nOHs < 14.0
ou 129.17 < MW < 130.16
ou 1.342 < TPSA(Tot) < 1.36
et nO < 23.0
ou 6.388 < Sv < 6.394
ou 0.267 < X% < 0.269
et 27.0 < nCs < 32.0
30.03 94 174 233
49 Berry
ou Herbaceous
0.265 < X% < 0.31
et 23.0 < nCs < 41.0
et 5.0 < nArOH
et 1.055 < Ui < 3.471
ou 126.12 < MW < 129.23
ou H% = 11.0
et 5.13 < Sv < 11.263
et 1.0 < nHet < 11.0
ou 2.0 < nR05
ou 3.925 < TPSA(Tot)
29.94 300 397 905
50 Herbaceous
ou Waxy
126.12 < MW < 129.23
ou 11.0 < nC
et 8.0 < nCL < 17.0
ou 41.0 < nCs < 43.0
et 0.561 < Ui < 3.537
ou Sv = 5.394
ou nBT < 0.0
ou nR=Cp = 7.0
ou 3.824 < TPSA(Tot)
et 5.0 < nSH
29.75 355 414 1134
51 Berry
ou Woody
X% < 0.083
ou 1.501 < TPSA(Tot) < 2.194
et 11.0 < nR=Cp < 46.0
ou 43.0 < nAT < 46.0
et N% < 5.0
ou nCs = 33.0
et 152.26 < MW
et 29.0 < nAB
ou 7.342 < Sv < 7.393
ou H% = 15.5
29.56 128 266 295
52 Ethereal
ou Orange
H% < 8.0
ou 0.227 < X%
ou 1.524 < TPSA(Tot) < 1.551
et 2.0 < nArCOOR < 14.0
ou nR=Cp = 39.0
et MW < 170.33
29.37 94 176 238
53 Caramelic 10.0 < nO < 17.0
et H% < 12.5
et 15.0 < nCs < 20.0
ou MW = 182.24
ou Sv = 6.329
et nHet < 6.0
et 8.0 < nR=Cp < 30.0
ou nR05 = 2.0
ou 2.43 < Ui < 2.435
29.34 27 55 64
54 Honey 24.0 < nAB < 27.0
ou 25.0 < H% < 26.0
et 7.0 < nHet < 9.0
ou TPSA(Tot) = 0.067
et nR03 = 2.0
ou nR=Cp = 45.0
et 0.15 < X% < 0.219
ou 1.377 < Ui < 1.447
et 5.966 < Sv
29.33 22 56 41
55 Ambre
ou Green
4.94 < Sv < 4.983
ou 21.0 < nOHs < 24.0
et 27.0 < nR=Cp < 65.0
ou 162.25 < MW < 198.28
ou 22.0 < nAB < 23.0
ou nArNHR = 3.0
et 2.0 < N% < 12.0
et 0.846 < Ui < 3.338
ou 53.0 < nAT < 55.0
ou nC = 18.0
29.21 324 393 1040
56 Nut
ou Waxy
4.76 < Sv < 5.458
et 0.24 < X%
et nArOH < 4.0
ou 2.21 < Ui < 2.221
ou 2.048 < TPSA(Tot) < 2.057
et 130.26 < MW < 240.48
et 26.0 < nAT < 64.0
ou 16.0 < N% < 17.0
et 17.0 < nR=Cp < 131.0
28.8 53 110 127
57 Medicinal 0.04 < X% < 0.095
et nCar = 3.0
ou 108.1 < MW < 108.15
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
ou 2.082 < Ui < 2.084
et 5.867 < Sv < 9.008
et TPSA(Tot) < 0.868
28.78 19 41 44
58 Medicinal 0.04 < X% < 0.095
et nCar = 3.0
ou 108.1 < MW < 108.15
et 5.867 < Sv < 9.008
et 1.0 < nCsp2 < 3.0
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
28.78 19 41 44
59 Balsamic
ou Oily
160.19 < MW < 162.2
ou 14.0 < H% < 14.5
ou nR03 = 1.0
ou 20.0 < nOHs
et 5.0 < nHet < 7.0
et 0.056 < X%
et 21.0 < nR=Cp
et 2.161 < Ui
et 0.485 < TPSA(Tot) < 3.925
28.69 202 376 530
60 Gassy
ou Smoky
7.0 < nAT < 20.0
et X% < 0.125
et nR03 < 1.0
et nR=Cp < 11.0
ou 140.3 < MW < 142.22
ou 1.011 < Ui < 1.014
et 5.0 < H% < 13.0
ou 0.713 < TPSA(Tot) < 0.785
et 7.0 < nO < 23.0
28.57 26 56 61
61 Ethereal
ou Honey
N% = 10.0
ou 0.156 < X% < 0.185
ou nPyridines < 2.0
et 27.0 < nO < 30.0
et 13.0 < nOHs < 23.0
ou 216.31 < MW < 218.32
ou 6.554 < Sv < 6.557
ou 79.0 < nR=Cp < 84.0
ou 2.449 < Ui < 2.466
ou TPSA(Tot) = 0.067
28.47 123 199 356
62 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
ou nAB = 38.0
28.46 279 365 894
63 Ethereal
ou Woody
1.0 < nHet < 4.0
ou N% < 2.0
et 37.0 < nR=Cp < 50.0
et 2.338 < TPSA(Tot) < 3.664
ou 258.44 < MW < 266.47
ou nAB = 38.0
ou H% = 15.5
ou 3.029 < Ui < 3.108
et nC = 13.0
ou 60.0 < nAT < 62.0
28.46 279 365 894
64 Ethereal
ou Medicinal
18.0 < nAT < 25.0
et 0.396 < Ui < 2.084
ou nAB < 15.0
et 13.0 < H% < 19.0
ou Sv = 5.661
ou X% = 0.217
ou 2.089 < TPSA(Tot) < 2.107
et nO < 28.0
et 7.0 < nHet < 8.0
28.4 100 185 267
65 Ethereal
ou Medicinal
18.0 < nAT < 25.0
et 0.396 < Ui < 2.084
ou Sv = 5.661
ou nAB < 15.0
et 13.0 < H% < 19.0
ou X% = 0.217
ou 2.089 < TPSA(Tot) < 2.107
et nO < 28.0
et 7.0 < nHet < 8.0
28.4 100 185 267
66 Honey
ou Woody
272.42 < MW < 282.36
ou X% < 0.083
ou 26.0 < nCs < 29.0
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.802 < TPSA(Tot) < 2.853
et 2.0 < nCL < 9.0
ou Sv = 6.719
et 20.0 < nAT
et N% < 5.0
et 5.0 < nArOH
27.86 158 277 448
67 Honey
ou Woody
272.42 < MW < 282.36
ou X% < 0.083
ou 26.0 < nCs < 29.0
ou 115.0 < nR=Cp < 117.0
ou 2.802 < TPSA(Tot) < 2.853
et 20.0 < nAT
et 2.0 < nCL < 9.0
ou Sv = 6.719
et N% < 5.0
et 5.0 < nArOH
27.86 158 277 448
68 Oily
ou Tea
Sv < 5.399
et 30.0 < nAT
et 2.0 < N%
et 0.094 < X% < 0.189
et 1.252 < TPSA(Tot)
27.82 106 247 240
69 Ethereal
ou Spicy
13.0 < nR=Cp < 28.0
ou nOHs < 9.0
et 32.0 < nAT < 43.0
et TPSA(Tot) < 1.557
ou 172.35 < MW < 178.25
ou 6.056 < Sv < 6.072
ou 2.596 < Ui < 2.625
et H% < 19.5
et 2.0 < nRCOOH < 24.0
27.76 191 274 605
70 Lillac
ou Medicinal
nHet = 6.0
et X% < 0.095
ou 2.082 < Ui < 2.084
et TPSA(Tot) < 0.868
ou 9.008 < Sv < 9.275
et 108.1 < MW < 184.68
27.65 26 57 63
71 Plum
ou Rose
15.0 < H% < 29.0
et 5.0 < N% < 14.0
et 0.125 < X% < 0.257
et 2.549 < Ui < 3.521
ou MW = 170.33
ou 5.127 < Sv < 5.13
ou 1.0 < nR07 < 3.0
ou TPSA(Tot) = 0.548
et 22.0 < nAT
et 18.0 < nCs < 45.0
27.65 112 195 322
72 Ethereal
ou Rose
Sv = 6.431
ou nO = 25.0
ou H% < 8.0
ou 5.0 < N%
et 7.0 < nSH < 8.0
ou MW = 178.25
ou nCs = 19.0
ou 2.721 < Ui < 2.731
ou 2.012 < TPSA(Tot) < 2.107
27.43 231 316 757
73 Fruity
et Pineapple
172.25 < MW < 172.3
ou 12.0 < nOHs < 13.0
et 5.384 < Sv < 5.661
et 0.16 < X% < 0.258
et nCar < 3.0
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
et nR03 = 2.0
27.39 20 47 46
74 Apple
ou Coco
37.0 < nR=Cp < 47.0
et 2.507 < Ui < 2.857
ou MW = 130.21
ou 5.544 < Sv < 5.548
et 0.182 < X% < 0.28
et 2.0 < nR03
ou 1.588 < TPSA(Tot) < 1.597
et 1.0 < nHet < 3.0
et 21.0 < nRCOOH < 26.0
et nArNHR < 3.0
27.2 34 68 91
75 Mushroom
ou Winey
170.28 < MW < 172.3
ou 4.0 < nR03 < 8.0
et 0.207 < X%
ou 7.231 < Sv < 7.258
ou 82.0 < nR=Cp < 84.0
ou 3.157 < Ui < 3.162
ou TPSA(Tot) = 2.647
et 4.0 < N%
26.88 50 130 106
76 Caramelic
ou Minty
7.0 < H% < 12.5
et 7.0 < nR=Cp < 12.0
ou 150.24 < MW < 158.22
et X% < 0.167
et 9.0 < nOHs < 15.0
et TPSA(Tot) < 1.704
ou Sv = 6.75
ou nR05 = 2.0
et nHet = 7.0
26.72 62 126 168
77 Fatty 8.0 < N% < 20.0
et 0.25 < X% < 0.31
et nArNHR < 3.0
ou 2.365 < Ui < 2.372
et 4.765 < Sv < 5.809
ou MW = 112.19
ou 1.992 < TPSA(Tot) < 1.995
et 16.0 < nR=Cp < 173.0
26.6 62 113 182
78 Berry
ou Fatty
0.241 < X% < 0.31
ou 2.161 < Ui < 2.53
et 4.765 < Sv < 5.832
et 19.0 < nR=Cp < 173.0
et 1.269 < TPSA(Tot) < 3.622
ou 112.19 < MW < 114.21
et nHet < 2.0
et 3.0 < N%
et nArNHR < 3.0
26.56 89 157 267
79 Orris
ou Winey
45.0 < nR=Cp
ou 2.223 < TPSA(Tot) < 2.304
et 0.219 < X% < 0.311
et 2.0 < nR03
ou 146.16 < MW < 146.21
et 4.0 < N% < 15.0
ou 2.242 < Ui < 2.254
et 1.0 < nHet < 7.0
et 12.0 < nOHs < 27.0
ou 4.898 < Sv < 4.908
26.23 69 131 201
80 Metallic
ou Spicy
5.774 < Sv < 7.748
et X% < 0.15
et 1.579 < Ui < 3.082
et 0.13 < TPSA(Tot) < 2.212
ou MW = 204.39
et 2.0 < nHet
et 14.0 < nR=Cp < 33.0
et nArCOOR < 19.0
ou nO = 14.0
et 15.0 < nCs < 32.0
25.94 82 155 243
81 Caramelic
ou Gassy
11.0 < nAT < 19.0
et 7.0 < H% < 12.5
ou 6.329 < Sv < 6.373
et 5.0 < nR=Cp < 34.0
ou MW = 182.24
ou X% = 0.217
ou 2.43 < Ui < 2.435
ou 0.713 < TPSA(Tot) < 0.785
et 10.0 < nO < 33.0
et 2.0 < nCar < 4.0
25.65 49 102 138
82 Caramelic
ou Gassy
11.0 < nAT < 19.0
et 7.0 < H% < 12.5
ou MW = 182.24
ou 6.329 < Sv < 6.373
ou 2.43 < Ui < 2.435
et 10.0 < nO < 33.0
ou X% = 0.217
ou 0.713 < TPSA(Tot) < 0.785
et 10.0 < nAB < 33.0
et 2.0 < nCar < 4.0
25.65 49 102 138
83 Caramelic
ou Gassy
10.0 < nAB < 17.0
et 7.0 < H% < 12.5
ou 6.329 < Sv < 6.373
et 5.0 < nR=Cp < 34.0
ou MW = 182.24
ou X% = 0.217
ou 2.43 < Ui < 2.435
ou 0.713 < TPSA(Tot) < 0.785
et 10.0 < nO < 33.0
et 2.0 < nCar < 4.0
25.65 49 102 138
84 Caramelic
ou Gassy
10.0 < nAB < 17.0
et 7.0 < H% < 12.5
ou MW = 182.24
ou 6.329 < Sv < 6.373
ou 2.43 < Ui < 2.435
et 10.0 < nO < 33.0
ou X% = 0.217
ou 0.713 < TPSA(Tot) < 0.785
et 11.0 < nAT < 37.0
et 2.0 < nCar < 4.0
25.65 49 102 138
85 Caramelic
ou Tarry
100.13 < MW < 128.19
et 10.0 < nO < 18.0
et Ui < 0.701
ou Sv = 6.329
ou X% = 0.032
ou 2.223 < TPSA(Tot) < 2.229
et 9.0 < nOHs < 19.0
25.49 26 77 51
86 Hyacinth
ou Medicinal
122.18 < MW < 183.05
et 6.0 < nHet < 7.0
et X% < 0.107
et 14.0 < nRCOOH < 19.0
ou 0.985 < TPSA(Tot) < 1.014
et 16.0 < H% < 19.0
ou 9.008 < Sv < 9.275
ou 2.556 < Ui < 2.564
et 13.0 < nAT < 32.0
25.16 38 72 117
87 Green
ou Tarry
5.135 < Sv < 6.71
ou nCsp2 < 0.0
25.15 329 378 1259
88 Rose
ou Spicy
6.0 < nHet < 8.0
et 0.037 < X% < 0.25
ou nSH = 13.0
ou 2.825 < Ui < 3.309
et 12.0 < nR=Cp < 124.0
et 0.067 < TPSA(Tot) < 3.411
25.05 218 305 783
89 Hay
ou Medicinal
MW = 152.21
ou 7.303 < Sv < 9.275
et 3.0 < nHet < 8.0
et X% < 0.105
et 11.0 < nOHs < 18.0
24.5 25 63 64
90 Apple
ou Mushroom
5.324 < Sv < 5.809
et nHet = 1.0
et 0.179 < X% < 0.265
ou 75.0 < nR=Cp < 79.0
et 20.0 < nRCOOH < 25.0
ou MW = 102.15
ou 2.533 < Ui < 2.543
et 2.0 < nR03
24.34 37 72 117
91 Camphor
ou Fatty
152.26 < MW < 156.25
ou 4.765 < Sv < 5.229
et 0.115 < X% < 0.19
et 1.0 < nR03 < 2.0
ou 1.682 < Ui < 1.695
24.31 80 179 230
92 Acid
ou Apple
5.324 < Sv < 5.88
et 7.0 < H% < 15.0
et 0.2 < X%
et nR03 = 2.0
ou MW = 102.15
et 0.348 < Ui < 2.857
ou 75.0 < nR=Cp < 76.0
et nArNHR < 3.0
23.64 35 66 117
93 Gassy
ou Medicinal
4.0 < nHet < 10.0
et 9.0 < nR=Cp < 14.0
ou 78.12 < MW < 84.13
et nR03 = 2.0
ou 4.74 < Sv < 25.383
ou X% = 0.04
ou 2.082 < Ui < 2.084
ou 1.524 < TPSA(Tot) < 1.576
et 10.0 < nRCOOH < 23.0
23.46 42 88 133
94 Animal
ou Medicinal
5.819 < Sv < 9.23
et 26.0 < nO < 41.0
et 4.0 < nHet
et X% < 0.053
ou 252.44 < MW < 253.32
ou 3.656 < Ui < 3.669
23.37 36 92 98
95 Medicinal
ou Tobacco
6.342 < Sv
et 7.0 < nCL < 12.0
et nR=Cp < 14.0
et Ui < 1.27
ou 152.16 < MW < 152.21
ou X% = 0.04
et N% < 2.0
23.35 32 74 95
96 Animal
ou Sulfuraceous
X% < 0.115
et 1.0 < nR03 < 3.0
ou 244.41 < MW < 254.46
et 22.0 < nAB < 35.0
et 1.644 < Ui < 3.398
ou 5.741 < Sv < 5.747
22.93 25 63 71
97 Ambre
ou Honey
5.966 < Sv < 7.393
et 8.0 < nHet
et 24.0 < nR=Cp < 59.0
ou 254.46 < MW < 256.43
ou 2.702 < Ui < 2.704
et 2.0 < nR03
ou 0.282 < X% < 0.283
et 25.0 < nAB < 48.0
ou TPSA(Tot) = 0.067
22.64 36 93 102
98 Gassy
ou Peperry
nR03 < 0.0
et 11.0 < nCs < 22.0
ou 0.023 < X% < 0.025
ou 2.244 < Ui < 2.248
et N% < 5.0
et 8.0 < nR=Cp < 27.0
22.54 23 61 64
99 Earthy
ou Medicinal
6.0 < nHet < 15.0
et 0.037 < X% < 0.154
et nCsp2 < 0.0
ou 132.17 < MW < 134.19
ou 9.008 < Sv < 9.275
ou 3.157 < Ui < 3.172
ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213
et 12.0 < H%
et 5.0 < nArOH
22.36 51 124 155
100 Earthy
ou Sandalwood
35.0 < nCs < 41.0
et 3.048 < Ui < 3.434
ou 0.063 < X% < 0.067
et 170.28 < MW < 248.4
ou Sv = 5.458
ou 3.212 < TPSA(Tot) < 3.213
et 18.0 < nR=Cp < 49.0
ou 51.0 < nO < 53.0
et 7.0 < nSH < 12.0
22.14 31 89 82
101 Animal
ou Plum
17.5 < H% < 20.0
et 29.0 < nR=Cp < 52.0
ou 10.0 < nHet < 11.0
et 1.0 < N% < 5.0
et 7.0 < nSH < 10.0
ou 81.13 < MW < 85.17
ou 5.0 < nR03 < 7.0
ou 1.813 < Ui < 1.846
ou 1.597 < TPSA(Tot) < 1.635
22.0 33 70 113
102 Earthy
ou Orris
17.0 < nCL
et 0.095 < X% < 0.222
et 10.0 < nSH < 11.0
et 3.048 < Ui < 3.384
ou 6.601 < Sv < 6.635
et 29.0 < nCs < 41.0
ou 185.29 < MW < 186.33
ou 82.0 < nR=Cp < 85.0
ou 1.598 < TPSA(Tot) < 1.625
et 20.0 < nRCOOH
21.98 31 100 72
103 Leafy
ou Pineapple
5.0 < N% < 13.0
ou nRCOOH = 14.0
et 5.191 < Sv < 5.766
et 0.175 < X% < 0.308
et 1.963 < Ui < 3.034
ou nCs = 43.0
ou 84.0 < nR=Cp < 90.0
ou 3.008 < TPSA(Tot) < 3.013
et 1.0 < nHet < 4.0
21.95 54 116 184
104 Aldehydic
ou Leafy
59.0 < nR=Cp < 77.0
ou 16.0 < nArCOOR < 17.0
et 4.772 < Sv < 5.88
et 0.175 < X% < 0.275
et 2.775 < Ui < 3.338
ou 168.25 < MW < 168.31
et 3.0 < N% < 4.0
et 1.539 < TPSA(Tot) < 3.069
ou nCs = 43.0
21.34 35 79 120
105 Buterry
ou Leafy
25.0 < nCs < 27.0
et 38.0 < nR=Cp
et 2.348 < Ui < 2.975
ou MW = 128.19
ou 6.73 < Sv < 6.75
ou N% = 13.0
ou 0.208 < X% < 0.209
ou 1.416 < TPSA(Tot) < 1.428
21.17 36 92 114
106 Animal
ou Earthy
17.0 < nCL < 19.0
ou 1.0 < nCsp2 < 4.0
et 5.51 < Sv < 7.198
et 0.156 < X% < 0.22
et 4.0 < nArNHR
ou 252.44 < MW < 253.32
ou 60.0 < nAT < 61.0
ou nR=Cp = 29.0
et 14.0 < H% < 28.0
ou 3.656 < Ui < 3.669
21.01 54 134 177
107 Gassy
ou Tobacco
5.724 < Sv < 11.441
et 12.0 < nAT < 23.0
et X% < 0.133
et 7.0 < nRCOOH < 15.0
et TPSA(Tot) < 0.189
ou 134.24 < MW < 135.23
ou 78.0 < nR=Cp < 79.0
ou 2.244 < Ui < 2.248
20.88 33 80 111
108 Leafy
ou Pear
5.191 < Sv < 5.88
et 44.0 < nR=Cp < 77.0
ou 168.25 < MW < 168.26
et 0.175 < X% < 0.229
ou 1.717 < TPSA(Tot) < 1.733
et 5.0 < N% < 10.0
ou 3.036 < Ui < 3.048
20.74 28 87 76
109 Nut
ou Orange
8.0 < N%
ou 32.0 < nR=Cp < 33.0
et 4.983 < Sv < 5.32
et 2.47 < Ui < 3.212
ou 1.963 < TPSA(Tot) < 1.995
et 0.133 < X% < 0.283
ou MW = 138.18
et 1.0 < nHet < 6.0
20.68 30 79 96
110 Animal
ou Hyacinth
16.0 < nO < 21.0
et 7.0 < nHet < 11.0
ou 244.41 < MW < 254.46
et 16.0 < nR=Cp < 28.0
et 1.644 < Ui < 2.989
ou Sv = 6.191
ou X% = 0.152
ou 2.667 < TPSA(Tot) < 2.687
et 13.0 < H% < 26.0
20.51 32 82 106
111 Apricot
ou Earthy
158.27 < MW < 185.29
et 27.0 < nO < 32.0
et 18.0 < nR=Cp < 33.0
ou 0.225 < X% < 0.235
ou 3.126 < Ui < 3.172
et 5.394 < Sv < 7.409
ou 2.4 < TPSA(Tot) < 2.401
et 32.0 < nAT
ou 53.0 < nAB < 54.0
et 22.0 < nCs < 41.0
20.2 39 111 121
112 Brandy
ou Leafy
32.0 < nO < 36.0
ou 64.0 < nR=Cp < 77.0
et 5.191 < Sv < 5.685
et 0.176 < X% < 0.294
et 2.775 < Ui < 3.259
ou 168.21 < MW < 168.26
ou nCs = 43.0
et 16.0 < nOHs < 28.0
et 1.389 < TPSA(Tot)
20.0 30 82 98
113 Ambre
ou Orange
37.0 < nAB
et 0.073 < X% < 0.225
et 27.0 < nR=Cp < 65.0
ou 2.093 < TPSA(Tot) < 2.132
et 3.0 < N% < 5.0
et 2.468 < Ui < 3.656
ou 284.54 < MW < 294.34
ou Sv = 5.01
et 28.0 < nO < 56.0
19.54 34 69 139
114 Earthy
ou Phenolic
60.0 < nAT < 61.0
ou nHet = 6.0
ou 3.157 < Ui < 3.172
ou 1.098 < TPSA(Tot) < 1.124
et 10.0 < H% < 22.0
et 5.0 < N% < 9.0
18.6 40 107 148
115 Ambre
ou Leafy
52.0 < nR=Cp < 87.0
et 19.0 < nArCOOR < 23.0
ou 2.752 < Ui < 2.8
et 4.94 < Sv < 6.59
ou nCs = 43.0
et 13.0 < H% < 24.0
et 3.0 < N% < 4.0
ou 168.25 < MW < 168.26
ou X% = 0.192
ou 1.761 < TPSA(Tot) < 1.771
18.14 43 101 179
116 Orange
ou Pear
4.798 < Sv < 6.18
et 8.0 < N% < 10.0
et 0.227 < X% < 0.27
ou 2.468 < Ui < 2.471
et 24.0 < nR=Cp < 59.0
ou 196.27 < MW < 196.32
ou 3.301 < TPSA(Tot) < 3.349
18.0 27 55 122

Qualités

Hay Apricot Acid Balsamic Leafy Lillac Honey Plum Apple Waxy Fruity Smoky Woody Medicinal Sandalwood Mushroom Coco Fatty Rose Citrus Tarry Minty Pear Anisic Vanilin Almond Aldehydic Piney Pineapple Orange Gassy Peperry Musk Ethereal Brandy Sulfuraceous Winey Tea Ambre Metallic Mossy Tobacco Animal Floral Buterry Earthy Orris Spicy Green Phenolic Hyacinth Fruit Mimosa Nut Oily Caramelic Herbaceous Berry Sour Camphor

Propriétés physico-chimiques

Code Description Catégorie Sous-catégorie
nPyridines number of Pyridines Functional group counts Basic descriptors
nC number of Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCar number of aromatic C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nCL number of Chlorine atoms Constitutional indices Basic descriptors
nOxolanes number of Oxolanes Functional group counts Basic descriptors
nHet number of heteroatoms Constitutional indices Basic descriptors
nRCOOH number of carboxylic acids (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nHAcc number of acceptor atoms for H-bonds (N,O,F) Functional group counts Basic descriptors
nOHs number of secondary alcohols Functional group counts Basic descriptors
X% percentage of halogen atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAT number of atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCs number of total secondary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nR=Cp number of terminal primary C(sp2) Functional group counts Basic descriptors
nArCOOR number of esters (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
MW molecular weight Constitutional indices Basic descriptors
nArNHR number of secondary amines (aromatic) Functional group counts Basic descriptors
nBT number of bonds Constitutional indices Basic descriptors
nCsp2 number of sp2 hybridized Carbon atoms Constitutional indices Basic descriptors
nAB number of aromatic bonds Constitutional indices Basic descriptors
nSH number of thiols Functional group counts Basic descriptors
Ui unsaturation index Molecular properties Basic descriptors
H% percentage of H atoms Constitutional indices Basic descriptors
Sv sum of atomic van der Waals volumes (scaled on Carbon atom) Constitutional indices Basic descriptors
nO number of Oxygen atoms Constitutional indices Basic descriptors
N% percentage of N atoms Constitutional indices Basic descriptors
nCrt number of ring tertiary C(sp3) Functional group counts Basic descriptors
nROR number of ethers (aliphatic) Functional group counts Basic descriptors
nR07 number of 7-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
nR05 number of 5-membered rings Ring descriptors Basic descriptors
TPSA(Tot) topological polar surface area using N,O,S,P polar contributions Molecular properties Basic descriptors
nArOH number of aromatic hydroxyls Functional group counts Basic descriptors
nR03 number of 3-membered rings Ring descriptors Basic descriptors

Visualisations